Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dobranoc kobitki
miłego weekendu, i miłego św. paddiego
odezwę się po powrocie
Krycha jak dla mnie kawusia zwykla is the best;-)
!!!
Kurcze a ja znowu do miasta musze jechac...tyle ze dzis nie dla przyjemnosci tylko do lekarza z Jula.Kaszle i ropa jej z oka leci tak ze rano miala normalnie oko sklejone ta ropa,przemywam rumiankiem i nic i do tego zaczyna jej jeszcze z noska cieknac:-(moja bidulka.W takich momentach wkurzam sie sama na siebie ze niezmotoryzowana jestem bo cholerka musze do tego lekrza autobusem tarmosic biecactwo moje
Betaka ja tez kupilam w argosie Tassimo n de dyski z kawa.Witam. My tez dzisiaj troche pospacerowalismy:-)...Gosia co ty masz za ekspress ze kawka ci paczka przychodzi? Bo ja jeden z argosu chce kupic a nigdzie takiej kawy w sklepach tu nie widzialam.hm....
Dzień dobry dzień dobry, wstawac śpiochy, kolejny ładny dzionek się zapowiada:-)Spać będziemy zimą albo na emeryturze hihi