aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
madzia no u nas to prawie wszystkie jak juz nie urodzily to zaciazone

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Sylwuś słyszałam że 160 eu ale to tak przez koleżankę koeżanki więc nie wiem czy informacja rzetlna ale na ulicy gdzie jest bus station gdybyś szła w kierunku william st to najpierw będziesz miała właśńie afrykańskiego fryzjera-będziesz widziała po witrynie, bo wystawione są peruki i tam na pewno robią, najlepiej więc podejść i spytać się samemu, widziałam tez w sklepie afrykańskim-na tej samej ulicy ale już bliżej william, że też tam robią ale mam jakieś dziwne wrażenie że ilekroć tam jestem dziwnie na mnie patrzą i jest jedna starsza sprzedawczyni ale bardzo nie miła-jak za czasów prl, jedna może jest taniej.BEAKTA ty kiedys cos pisalas o warkoczykach masz jakis kontakt do kogos kto robi i moze wiesz ile tu biora za warkoczyki do pasa.
milej niedzieli pozdrawiam