Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sama....taki zawod;-)gdzie je robilas ?
zaszalałaś 

no to myślę gastone, że możesz się nas spodziewać we wtorek,
Krycha, i Justysia szykujcie się
Krycha przypomnę ci jeszcze jak się odeśpisz ;-)
!!!!!
... A teraz udaje niewiniątko w kojcu hehehe...he he jasne ze mozecieGastone takie moje skromne pytankoczy my tez mozemy sie u Ciebie zjawic we wtorek?Pogdalabym z Marta i Ola i moze bysmy Cie tez odwiedzily.Jezeli nie bedzie to lekka przesada.;-)
oo w morde!Ja sie pisze na wtorek...ms.marple jakos taram sie nie drapac malego ,zreszta takimi paznokciami to w sumie ciezko bo one sa grubsze niz naturalne, zreszta paznokcie nosze od jakichs 10 lat wiec w miare nauczylam sie nimi operowac, tylko ze teraz mialam przerwe ladne pare miesiecy i musze sie przyzwyczaic...wzruce wam fotki moich pazurow(bo inaczej tego nie mozna juz nazwac
:-)) to same zobaczycie. Z gory mowie ze nie bedzie wam sie podobal ksztalt ale takie sa teraz najmodniejsze.....w PL;-)

beakta to ci dopiero pazurzaszalałaś
chyba nie umiałabym takich nosić
muszę się Wam pochwalić wczoraj mój Bąbel zjadł pierwszy raz kaszkę łyżeczką
ale miał wielkie oczy
no to myślę gastone, że możesz się nas spodziewać we wtorek,
Krycha, i Justysia szykujcie się
Krycha przypomnę ci jeszcze jak się odeśpisz ;-)
aaale co tam kawa wazne ze sie spotkamy !!!Sama....taki zawod;-)