Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Beakta w koncu moge sie pochwalicspalam dzis do 11
)))):-)

, dzisiaj troszkę lepiej zamiast miliona chusteczek zużywam zaledwie sto tysięcy
i nos mam starty na wiór
mam nadzieję, że wkrótce to się skończy, i że bąbel tego nie przejmieAhadzien doberek
marta ,gosia wy juz vere widzialysciehehhehehehehhe
no tak
Wiesz gdzie jest south court hotel na raheen w limerick?Jezeli tak to tam jest takie rondo (bodajze raheen roundabout) i po jednej stronie jest wlasnie ten hotel a po drugiej sklep meblowy Caseys(czy cos) i jedziesz prosto (pomiedzy hotelem a meblowym),dalej masz stajce texaco za nia jest 4home a za nim jest salon pegeouta;-)Cytrus gdzie jest ten 4home? Ja wlasniemusze kupiuc jakas tania lamke nocna.

Olivca nie moge maila do Ciebie wyslac caly czas przychodzi mi wiadomosc ze nie mozna dostarczyc do Cibie wiadomosci juz 3 razy probowalam i nic nie wiem co jest grane![]()
Tez tam dzis bylam i kupilam mojej Julci koszyczek na swieconke:-)Kurcze strasznie zamotana jestem dzis przez ta zmiane czasu w kuchni mam jeszcze 18(bo zegarka nikt nie przestawil)A tu wlaczam tvn a tam taniec z gwiazdami i normalnie zglupialam
Ide Jule wykapac
A Krycha jakbys ty tez nie mogla tych zdjec wyslac do Oli to ja sprobuje.Krycha wiesz gdzie jest sklep sami swoi i taki sklepik z roznymi pierdolami do wlosow i optyk?Jezeli tak to na tym samym deptaku.Jakby szla od brown thomasa to bedzie przed sami swoi w prawo,tam jest taki szyld ze parking tam jest i chyba tam cos buduja czy remontuja:-)Na bank trafisz a sklep nazywa sie galicjaTez tam dzis bylam i kupilam mojej Julci koszyczek na swieconke:-)Kurcze strasznie zamotana jestem dzis przez ta zmiane czasu w kuchni mam jeszcze 18(bo zegarka nikt nie przestawil)A tu wlaczam tvn a tam taniec z gwiazdami i normalnie zglupialam
Ide Jule wykapac
A Krycha jakbys ty tez nie mogla tych zdjec wyslac do Oli to ja sprobuje.
Justysia kiedy ten avon dla mojej siostry?A i do kiedy Ci mozna skladac zamowienie z nowego katalogu?
!