Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

!!!!krycha czy ty masz dostęp do naszej galerii?![]()

!!!!!!!

Takze w tym tygodniu musze sie wziac za okna
Milego dnia dziewczynkiA co do swiata to a tez sobie dzis uswiadomilam ze juz niewiele czasu do nich zostalo a tu trzeba myc okna i ogolnie porzadki zrobicTakze w tym tygodniu musze sie wziac za okna
za to przywiozłam sobie vanish do firanek z Polski bo tu nie ma

Ale sąsiad z takich ploteczek zdradził mi że odkąd mieszka tu 4lata jeszcze nigdy nie widział zeby ktoś z sąsiadów otwierał okna w celu przewietrzenia mieszkania, straszne co?
hej marple a masz namiary na takiego czysciciela? nasze okna na piętrze sa też zabite na amen, na siłę wyważyłam wręcz w sypialni bo jak można nie wietrzyć?Ale sąsiad z takich ploteczek zdradził mi że odkąd mieszka tu 4lata jeszcze nigdy nie widział zeby ktoś z sąsiadów otwierał okna w celu przewietrzenia mieszkania, straszne co?
![]()

Ja szykuję się na jednonocną wycieczkę na północ do letterkenny, prawie pięc godzin jazdy więc kawusi dziś nie piję cobym nie musiała mojego prosić co chwilkę o przystanek hihi
Mam nadzieję że tam będzie internet bo jak nie śpicie to tyle piszecie jak mróweczki a ja nie będę mogła się doczekac kiedy przeczytam.;-)