ms.marple
Zadomowiona(y)
bozenko w srode umow sie z dziewczynamiola bedzie jechac pewnie gosie i marte wezmie
![]()
może jutro wyskoczę z sąsiadką :-)
justysia mogę jeszcze jedną rzecz domówić z avonka?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bozenko w srode umow sie z dziewczynamiola bedzie jechac pewnie gosie i marte wezmie
![]()
ale cóż jak mu nie prz
ejdzie to do lekarza:-(tym bardziej że to krtań 

!!!!!!!!!! Dziecko mi padło, nie zdąrzyłam Pyzy dziś wykąpać, więc ma Dzień Dziecka ;-) hehe...
... Ms.Marple, fotki odebrane i w galerię wrzucone!!!!!! A z butlą chyba damy już sobie spokój, przynajmniej na najbliższy czas, bo ostatnia próba znów skończyła się fiaskiem
!!!!!
Jula tez odrazu nie zaskoczyla choc czasem pila mleko z cyca przez butle no i herbatki to modyfikowanego jakos nie chciala.Przynajmniej odemnie.Ale wkoncu po wielu podejsciach zalapala i powiem Ci ze mojej przyjaciolki synek(urodzony dwa dni po Juli)zalapal w ty samym czasie.Niech Twoj maz sprobuje,bo wiesz ona madra dziewczynka wie ze u mamusi jest cos lepszego
justysia dziękuję ale ze mnie pałkaBozenka zamawiaj ja jutro wysylam zamowienie aaaaa i musisz mi jeszcze napisac ktora rzecz chcesz bo zamowilas ze stronki na ktorej jest buy one get one free ale nie napisalas co chcesz free tak wiec czekam na maila![]()

już wysłałam ci mail
Justys a o ktorej to zamowienie bedziesz skladac?Bo ja dzis dopiero w nocy katalog dostane.I jutro z samego rana bym Ci przeslala zamowienieBozenka zamawiaj ja jutro wysylam zamowienie aaaaa i musisz mi jeszcze napisac ktora rzecz chcesz bo zamowilas ze stronki na ktorej jest buy one get one free ale nie napisalas co chcesz free tak wiec czekam na maila![]()
Pasuje?