• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dzień dobry!!! Ja już na nogach, coś spać nie mogę :eek:... Powiedziałabym, że to przez katar, ale jeszcze oddychać przez nos mogę, więc nie wiem dlaczego...

Krycha bo Ty już też taka nasza dooradoylowaska jesteś, a nasze drzwiczki sa pootwierane dla Ciebie kiedy tylko chcesz więc sama powiedz, po co komu centrum?:-)

Bardzo dziękję Wam dziewuszki, szkoda tylko, że z Pyzą to już dla mnie wielka wyprawa, więc za często to ja korzystać z Waszego zaproszenia nie będę, ale nie mówię, że w ogóle ;-)... Poza tym Wy jednak czasem tu i tak przyjeżdżacie :-p hehehe!!!

Nic to, zmykam na gorącą herbatkę, pranie mi się zaraz skończy robić to sobie rozwieszę, a za jakiś czas pewnie już Oliwcia wstanie, więc nudzic to ja się na 100% nie będę!!!! Udanej niedzieli życzę, buziaki :sorry:

dzień dobry, znowu mamy słonko, wiecie co wczoraj kuzynka z Belfastu powiedziała że u nich wciąż leje prognoza pogody taka sama na kolejne kilka dni a u nas proszę-słonko (odpukać w niemalowane). Nie taka więc ta nasza irlandia zła:-) Więc trzeba korzystać. Do kościółka disiaj idę na nóżkach, autkom mówimy nie, no za wyjątkiem przywózki którejkolwiek pani na kawuchę;-)oczywiście ze względu na maleńswto:laugh2:

Czesc . Ja dzisiaj spac nie moge bo od 8:00 juz latam :szok: a dla mnie to srodek nocy :-), w dodatku salon zajety bo tam zlot samcow, bo Kubica leci hehe. ...to do pozniej

Dzien doberek:-)sloneczko swieci ale chyba niezbyt przyjemnie tam jest:eek:jakis wiaterek wieje.A my dzis imprezowac bedziemy:-Dna tak zwanym kinder balu;-).
A co do swiat to jeszcze nie zastanawialam sie co bede robic:baffled:A tu juz by wypadalo sie zastanowic:zawstydzona/y:
Milej niedzieli dziewczeta

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry