reklama

Mamy z Limerick

reklama
no tak nadal mill!!
wczesniej mieszkalam w centrum na jednym kwadracie(w miejscach oddalonych od siebie o kilka set metrow!!)nigdy mnie jeszcze tak daleko nie wywialo mimo ze to moje 5 lokum!!
zdziwienie moje bylo wielkie jak poszlam do sklepu kupic firanki!wiedzialam ze tu maja inna jednostke miary ale nie wiedzialam ze mily mlodzieniec nie bedzie wiedzial ile to jest metr:szok:!ale jakos sie dogadalismy

no chyba ja zlapal bo to az nie mozliwe ze jej na forum tak dluuugo nie ma !!!!!!!!!!!!!!:-D:tak:

Jestem, jestem :tak:!!! I też, choć znam historię, to przeczytałam dokładnie co napisałaś :-p!!!
Megan234, kupiliśmy ocieplacz, w Show'sie, czy jakoś tak, i nawet na obniżkę trafiliśmy hehe... No, ale nasze poszukiwania dobiegły końca, uff...

Ale jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: MAM KATAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba zaraziłam się od Pyzki :angry:... Zaryzykowałam i napiłam się Panadolu Cold&Flu, no i oczywiście Otrivin poszedł w ruch, ale mi chyba już nie pomaga :no:... Ja już nie chcę chorować, buuuuuu ileż można buuuuuu ja chcę z Wami na kawusię/herbatkę buuuuuuu :-(:-(:-( hlip hlip...

Idę się do męża przytulić, dobranoc...

no nie można za wiele od nich oczekiwać:-D Myślę że na dooradoyle dobrze Ci będzie bo Justysię masz blisko i crescent a w centrum pustki zaczynaja się robić, sklepy zamykają, e tam, nic ciekawego już;-)

no nie można za wiele od nich oczekiwać:-D Myślę że na dooradoyle dobrze Ci będzie bo Justysię masz blisko i crescent a w centrum pustki zaczynaja się robić, sklepy zamykają, e tam, nic ciekawego już;-)

Tak sobie jeszcze zaglądnęłam i dobrze zrobiłam, co ja widzę??? Olivca, ja stawiam BIG sprzeciw, jak to nic ciekawego????????? Ja zostałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już nikt nie pamiętam samotnego robaczka :-(:-(:-(...

Megan przeczytalam:-)No to teraz masz faktycznie lepiej,blizej do Justysi no i wieksze mieszkanie!Oby sie dobrze mieszkalo;-)
Krycha wszyscy pamietamy o tobie!Teraz to czesciej bedziesz zagladac do nas na dooradoyle:-)wiec to tak jakbys tu mieszkala;-)
Ide spac dziewczynki dobrej nocki papa

Tak sobie jeszcze zaglądnęłam i dobrze zrobiłam, co ja widzę??? Olivca, ja stawiam BIG sprzeciw, jak to nic ciekawego????????? Ja zostałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już nikt nie pamiętam samotnego robaczka :-(:-(:-(...
Krycha bo Ty już też taka nasza dooradoylowaska jesteś, a nasze drzwiczki sa pootwierane dla Ciebie kiedy tylko chcesz więc sama powiedz, po co komu centrum?:-)

reklama
hej kobitki, widzę, że już wszystkie śpicie;) ja się zdrzemnęłam po południu, więc jeszcze na posterunku jestem:)Jutro(a właściwie już dziś) przyjeżdża do nas moja siora z mężem-będzie wesoło:-)
ps. Aga, goście już się zmyli?;-)

uściski dla wszystkich mamusiek:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry