Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

!ale jakos sie dogadalismyno chyba ja zlapal bo to az nie mozliwe ze jej na forum tak dluuugo nie ma !!!!!!!!!!!!!!![]()
!!! I też, choć znam historię, to przeczytałam dokładnie co napisałaś
!!! 

MAM KATAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba zaraziłam się od Pyzki
... Zaryzykowałam i napiłam się Panadolu Cold&Flu, no i oczywiście Otrivin poszedł w ruch, ale mi chyba już nie pomaga
... Ja już nie chcę chorować, buuuuuu ileż można buuuuuu ja chcę z Wami na kawusię/herbatkę buuuuuuu :-no nie można za wiele od nich oczekiwaćMyślę że na dooradoyle dobrze Ci będzie bo Justysię masz blisko i crescent a w centrum pustki zaczynaja się robić, sklepy zamykają, e tam, nic ciekawego już;-)
Krycha bo Ty już też taka nasza dooradoylowaska jesteś, a nasze drzwiczki sa pootwierane dla Ciebie kiedy tylko chcesz więc sama powiedz, po co komu centrum?:-)Tak sobie jeszcze zaglądnęłam i dobrze zrobiłam, co ja widzę??? Olivca, ja stawiam BIG sprzeciw, jak to nic ciekawego????????? Ja zostałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już nikt nie pamiętam samotnego robaczka :--
-(...