Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

!ale jakos sie dogadalismyno chyba ja zlapal bo to az nie mozliwe ze jej na forum tak dluuugo nie ma !!!!!!!!!!!!!!![]()
!!! I też, choć znam historię, to przeczytałam dokładnie co napisałaś
!!! 

MAM KATAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba zaraziłam się od Pyzki
... Zaryzykowałam i napiłam się Panadolu Cold&Flu, no i oczywiście Otrivin poszedł w ruch, ale mi chyba już nie pomaga
... Ja już nie chcę chorować, buuuuuu ileż można buuuuuu ja chcę z Wami na kawusię/herbatkę buuuuuuu :-no nie można za wiele od nich oczekiwaćMyślę że na dooradoyle dobrze Ci będzie bo Justysię masz blisko i crescent a w centrum pustki zaczynaja się robić, sklepy zamykają, e tam, nic ciekawego już;-)
Krycha bo Ty już też taka nasza dooradoylowaska jesteś, a nasze drzwiczki sa pootwierane dla Ciebie kiedy tylko chcesz więc sama powiedz, po co komu centrum?:-)Tak sobie jeszcze zaglądnęłam i dobrze zrobiłam, co ja widzę??? Olivca, ja stawiam BIG sprzeciw, jak to nic ciekawego????????? Ja zostałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już nikt nie pamiętam samotnego robaczka :--
-(...