• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

A proszę Was mamusie bardzo :laugh2::laugh2::laugh2:!!!!!!!! Miałam się z Pyzą położyć i, o zgrozo, noe mogę zasnąć :eek:, więc staram się czynnie wykorzystać wolny czas hehehehe... Dzięki temu mogę spokojnie powysyłać ludziskom życzenia ;-)

reklama
no prosze.....ja juzobiadek zrobilam i pranie wstawilam a tu cisza....gdzie wy wszystkie zescie sie podzialy?????slonca nie ma wiec?....
aaaa ja sie stesknilam za nasza kasia:):):) cos malo cie kasienko tutaj:):):):)odezwalabys sie czasem jak tam twoje malenstwo:)
Hello... czyzby to o mnie chodzilo???:-):-):-)u mienia haraszo... czuje sie dobrze i rosne w sile...wygladam jak maly parowozik i podobnie sapie jak chodze...troche szybko sie mecze, ale koniec juz blisko... :D byle do przodu...

no widze ze chociaz Ty Bozenko jestes....ciekawe co reszta robi.....moze kawkuja??????????
Aga, kawka bez Ciebie? Ja chciałam być dobra i zabrałam autko mojego Słońca do mechanika żeby czas zaoszczędzić a w tym czasie zadzwoniła siostra i powiedziała że jak dla niej to bardzo dziwne ze ja ciągle u mechanika siedzę, no taki pech, ona dzwoni kiedy ja tam hahaha:) Ale zostaję:-) Cieszę się bardzo bo tak mi się nie chciało nigdzie jechac jak nigdy i to jeszcze na dwa dni:tak: Słońce się śmieje że pewnie mam coś w planach i z wolności chcę skorzystać, haha ubawił mmnie bo jaka to wolność kobieca przed świętami? Jakby nie było jestem do dyspozycji przez całe długie dwa dni-i dwie noce hehe Więc co, kawusia u mnie? Jutro? Skoro mamy wolną chatkę to trzeba korzystać a co!

no właśńie ja sierotka tez zapomniałam, Krycha kurczaczki znakomite, dziękuję. Z tego wszystkiego jutro z samego rana w te pędy lecę kartki świąteczne wysyłć bo na śmierć zapomniałam.

Olivca ja sie pisze z ogromna ochota na kawke u Ciebie:-)niedaleko Ciebie jest skrzynak na listy to i przy okazji z niej skorzystam,karteczki wysle.Dla zaiteresowanych w birthday card(chyba sie tak nazywa)sa karteczki za 1.30,5 sztuk badz jesli komus chce sie wybierac 5 wiekszych za 1.60:tak:
To o ktorej moge wpasc Olu?Adres poprosze;-)

jestem w domku cały dzień, rano tylko lecę koniecznie powysyłać kartki, jutro goszczą na stole racuszki jabłuszkowe z sosikiem waniliowym więc wpadajcie:)
Martuanna daj znać jak już będziesz w domku:) Trzymam w kciuki aby wszystko było dobrze

reklama
dobranoc śpiochy, pewnie już dawno chrapiecie:-D

dzień dobry śpiochy, pewnie dalej chrapiecie:-D Ładny dzionek się zapowiada i karteczki trzeba wysyłać i po malutku zakupki robić na święta, ja zaczynam od słodkości bo musi być koniecznie babka i moje podniebienie woła o pychotkę, a znowu kochanie o carot cake hmmm chyba nie będzie kompromisów a ewentualnie dobra kawka później jak za dużo ciacha zostanie-a zostanie bo aż trzy na dwie osóbki? No i co koniecznie żurek, kiełbaska mojego taty, sosik tatarski ale własnego wytwórstwa i śledziki w śmietanie... i koniecznie ćwikła z chrzanem. Martuana Ty wspominałaś ostatnio, ze kupowałaś swojskie jajka, gdzie to było? No to wstajemy babeczki wstajemy, bo na kawusię trzeba jeszze znaleść czas

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry