• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

Dzień dobry, nawet słoneczny hihihihi... Mąż już w pracy, Oliwka ogląda Krecika, lecę więc na śniadanko, do później, paaaaaa :tak:

Ps. Ms.Marple, masz jakiś dzień wolny na nawiedzanie? Czy przekładamy na po świętach???

reklama
dzien doberek
witam sie
Kasi o ciebie wlasnie chodzilo,o ciebie:):)P:): milo zes sie pokazala:)

ja wczoraj mialam egzamin na licencje:)wyniki za okolo tydzien:)
uciekam bo sloneczko ladne i trzeba korzystac

Dzien dobry:-)
Kto dzis u Oli bedzie?Jakies chetne?Aga a ty?
A ja na swieta zrobie babke i serniczek.A z konkretow to chyba pasztet,napewno galarete,salatke ziemniaczana,rosolek,roladki no i kluski slaskie mniam mniam.I oczywiscie duuuuuuuuzo jajek:-D
Ponawiam pytanie kto wie o ktorej sa swiecenia?

jestem zła na czyściciela nie na ciebie :-D
ewentualnie mogłabym dzisiaj miedzy 13:30 a 14ta (poprosze szanownego to przyjedzie na obiad do domu)

piszesz się?

Ostatnia edycja:
jestem zła na czyściciela nie na ciebie :-D
ewentualnie mogłabym dzisiaj miedzy 13:30 a 14ta (poprosze szanownego to przyjedzie na obiad do domu)

piszesz się?

Absolutnie nie odebrałam tego osobiście :-p:-p:-p, dobrze wiem kto Cię złości :tak::tak::tak::tak::tak:!!!!!!!! Bardzo chętnie sie dołączę, mam brać fotelik???? Ależ się cieszę :laugh2:, humor mi poprawicie ;-)!!!!!!

reklama
krycha ale to nie jest na 100% bo wystarczy jakaś awaria u M w pracy i nie przyjedzie, więc możemy się tylko tak umówić OK?

no i oczywiście olivca my tak nachalnie się wpraszamy :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry