alex2339
Fanka BB :)
no z dobry tydzień albo i dłużej. Jasne że tęskniłyśmy, co to za taka nieusprawiedliwiona obecność co? I kawusie opuszcone... Trzeba ponadrabiać terazMam nadzieję że to przez świątka tylko
![]()
Tak ta nieusprawiedliwiona nieobecnosc to tylko z powodu swiat mialam urwanie glowy ( chodzi mi o prace ) niewiedzialam w co rece wlozyc jeszcze przed swietami mojego chlopa na malowanie pokoi wzielo takze usprawiedliwiam sie ale za ta nieobecnosc nie bedzie konieczna wizyta rodzicow ?

Ale przeciez on w komputerze ma cala historie Julki i wie ze czesto przychodze do niego to z katarem to z kaszlem.A on zawsze ze to Irish weather i ze tak kazde dziecko tu ma.No i tym razem powiedzial co innego
Mam nadzieje ze to tylko przeibienie.A Aga ma racje co do tego leczenia polskiego antybiotykami,za duzo moim zdaniem tego zalecaja.No ale znowu tutaj mnie przeraza to w druga strone.Wogole ten lekarz moj to mi sie wydaje jakis taki dziwny...Gada do mnie jak do glupiej takimi
;-)...
Maz nas wczoraj zrobil wycieczke do Waterfordu normalnie tak seodpoczelam i sie rozleniwilam ze dzisiaj mam totalnego lenia na wszystko, ale odpoczynek poskutkowal od wczoraj mam spokuj z glowa oby jak najdluzej
!!! Tylko teraz to Ty już chyba nie będziesz za dużo pracować, co
a do miasta juz nie bardzo chce
(ale chyba nie bedzie wyjscia)Tak wiec poprosze namiary dziewczynki na jakigos dobrego lekarza:-)
, a najlepsze jest to, że on przyjmuje zaraz obok (bez komentarza normalnie...). Jeśli mimo wszystko Cię zainteresuje to jak mój mąż z pracy wróci to znajdziemy namiary i Ci prześlę ;-)