• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
justysia i cytrusek możecie pożyczyć sobie to ustrojstwo, justysia już na pewno usłyszysz serduszko dzidzi
Witam się dziewczynki:))Ostatnie u mnie tyle się dzieje że nie mam na nic czasu:) Justyś sorki że Ci nie dałam tego do posłuchania tętna:(ale jak przyszłaś to się zagadałyśmy a Ty zaraz musiałaś iść:( Ale jak możesz to wpadnij i oddam Ci to cudeńko nacieszysz się maleństwem:)) Nie chciałabym żeby wyglądało że sobie to przywłaszczyłam to naprawde Justyś niechcący było:))A Tobie Bożenko jeszcze raz dziękuje za pożyczenie :)

heheh ok nie ma sprawy moze wpadne ktoregos dnia po to cudo albo moze jak bedziesz jechac do Bozenki w piatek to wez ze soba to sobie posluchamy :):):) ide w kimke bo mnie jakos tak zmulilo strasznie... wroce jeszcze!!!!!!!!!!!!

Witam się dziewczynki:))Ostatnie u mnie tyle się dzieje że nie mam na nic czasu:) Justyś sorki że Ci nie dałam tego do posłuchania tętna:(ale jak przyszłaś to się zagadałyśmy a Ty zaraz musiałaś iść:( Ale jak możesz to wpadnij i oddam Ci to cudeńko nacieszysz się maleństwem:)) Nie chciałabym żeby wyglądało że sobie to przywłaszczyłam to naprawde Justyś niechcący było:))A Tobie Bożenko jeszcze raz dziękuje za pożyczenie :)

no co ty martuana nikt cię nie podejrzewa o niecne zamiary:-D:-D:-D
a udało ci się usłyszeć swoje maleństwo?

Aniu wiadomość przeczytałam i odpisałam;-) Cytrusku jak się spotkamy to poklachamy co?zapraszam może wpadniesz jak będziesz miała chwilkę :))Ale co ja widze spotkanko się szykuje czy ja też moge sie zaprosić ????

reklama
Hm...no to pisze jeszcze raz to samo. Moja bratowa musi zostac w szpitalu do konca....:-(...ale dobre i to ze powiedzieli ze tydzien-poltora i beda wywolywac a dokladniej chyba ciac....A zrobilam dzisiaj runde po sekond hendach i trafilam sliczne buciki ,biale w wyszywane kwiatki jeszcze z metka rozm. 0-3, do tego bluzeczka w bezowo-rozowo-blekitne kwiatki i spodenki bezowe z wyszywanym rozowym kwiatkiem , to wszystko Next za .....cale 1e :szok::-D a to wszystko dla Antosi ktora ma sie urodzic wlasnie za tydzien-poltora;-)....bylo to wszystko w takim koszu 5 sztuk za 1e ale nic cikawego juz nie bylo ,wszystko takie powyciagane wiec wzielam 3 sztuki za 1e. Takie zakupy najbardziej ciesza :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry