ms.marple
Zadomowiona(y)
w tej chwili jest u martuany-- cytrusek wiea gdzie ja sobie moge to pozyczyc MS.MArple?????;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w tej chwili jest u martuany-- cytrusek wiea gdzie ja sobie moge to pozyczyc MS.MArple?????;-)

Witam się dziewczynkijustysia i cytrusek możecie pożyczyć sobie to ustrojstwo, justysia już na pewno usłyszysz serduszko dzidzi
Witam się dziewczynki)Ostatnie u mnie tyle się dzieje że nie mam na nic czasu
Justyś sorki że Ci nie dałam tego do posłuchania tętna
ale jak przyszłaś to się zagadałyśmy a Ty zaraz musiałaś iść
Ale jak możesz to wpadnij i oddam Ci to cudeńko nacieszysz się maleństwem
) Nie chciałabym żeby wyglądało że sobie to przywłaszczyłam to naprawde Justyś niechcący było
)A Tobie Bożenko jeszcze raz dziękuje za pożyczenie
![]()

Ej....ja sie tak nie bawie. Godzine temu napislam posta i zniknal.......widzial go ktos ?
...
a to wszystko dla Antosi ktora ma sie urodzic wlasnie za tydzien-poltora;-)....bylo to wszystko w takim koszu 5 sztuk za 1e ale nic cikawego juz nie bylo ,wszystko takie powyciagane wiec wzielam 3 sztuki za 1e. Takie zakupy najbardziej ciesza