aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no widze zescie dobrze sie bawily:
tak trzymac

tak trzymac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak, tylko że znowu bez Ciebie, Aguś ja bym chciała żebyś była następnym razem bo się już stęskniłam za Tobą:-(no widze zescie dobrze sie bawily:
tak trzymac![]()

a ja jeszcze na nogach...... choc juz prawie padam.... szaraz ide sobie kompiel zrobic i chyba tez lulu bo pozniej pol dnia przesypiam hehehhe ojjj juz niedlugo stety lub niestety mi sie to skonczy..... chyba ze mojemu dorobimy jakiegos cycusia bo ja mam zamiar piersia karmic i co na mnie wypada wstawanie nocne i kazde zreszta wstawanie hehehehe moze rzeczywiscie butla to dobry pomysl hehhehe bede sciagac do butli i juz nie bede musiala wstawac... TO JEST MYSL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale ja jestem głupiaOlivca nastepnym razem go sledz![]()

i najgorsze nie wiem skąd to się bierze, ciążowe hormony? Wrócił, zmęczony, wybrudzony, wkurzony, a na dodatek za chwilę dzwonili że jkichś papierów nie podpisał i coś jeszcze spytać ale pojedzie już jutro. A ja czuję się tak źle że takie myśli miłam

Tak to jest jak kobietka ma za dużo czasu...i się gupotami zaczyna zajmować. Idę do książki jednak to lepsze
Dobrej nocki śpioszki w objęciach ukochanych, oj nie doceniamy czasem tego co mamy
;-)
!!! My już nie śpimy, dziecko jakoś dziwnie szybko się wyspało, oj...
... Bardzo dziękuje za zdjęcia ;-)!!!! Megan234, jak się dziś szujesz Maleńka??? Justysia21, nie czekaj na próbę z butlą za długo, bo rzeczywiście wszystkie nocne karmienia spadną na Ciebie
!!! Chociaż mój mąż mówi, że jak ja wstaję do Pyzy to on też nie śpi, ale jakoś mi się w to wierzyć nie chce!!!! Aine, pytałaś gdzie można zobaczyć fotki z naszych spotkań i nie wiem czy Ci ktoś napisał - jest taki wątek Galeria, ale, kurczaki, on jest zamknięty, ale jeśli wszystkie mamusie się zgodzą to zawsze można Ci na @ wysłać
...
, zmykam na herbatkę i pooglądam z Pyzą Krecika, narka Laseczki :-)cześć dziewuszki!!
Krycha dzisiaj póki co jest lepiej ale dopiero co oko otworzylam wiec nie wiem co przyniesie dzien!! @ dzien 16!

!!!!!!!!!!hehe niestety olejna wymowka , moi rodzice wyjezdzaja w soote wiec musze spedzic z nimi czas.BOŻENKO wielkie dzięki było supperjejku fajnie jest tak się spotkać i naładować akumulatory
)Już się nie moge doczekać piątku ;-)naprawde serdecznie zapraszam
)musze zrobić coś pysznego haha
BEATKO Antosia jest prześliczna
już sie nie moge doczekać swojego dzidziczka
))) Alex nie ma sprawy możemy wpaść ja jestem zaaaa
A może i TY da
łabyś rade wpaść do nas w piątek ??zainteresowane dziewczyny moge z centrum odebrać;-)i nie ma wytłumaczenia
GASTON CIEBIE TEŻ TO SIE TYCZY:-)Pochwalisz się swoim mówiącym synkiem
może się pobawią z moim bo chyba są w podobnym wieku
)) Także nie ma wymówek bo dla chcącego nic trudnego
![]()
hej to może faktycznie w przyszłym tygodniu pojedziemy do Alex, bo u niej jeszcze nie byłyśmy a u Cieboe Martunia będziemy drugi raz więc moze tak żeby nikogo nie faworyzować co?
Beakta ja też widziałam w tesco na early baby i to takie malusie body że hej, a z pampersa na noworodki te żółte pieluszki mają też rozmiary i są przedziały 1(2-5), 2(3-6) i 3(4-7) więc spokojnie ta jedyneczka powinna pasować.![]()