K
krycha
Gość
No faktycznie pogoda dzisiaj dziwna... To jednak nie był dobry pomyśł żeby brać z niej przykład
... Gastone, gratulacje dla Jasia - super, że wyszedł ze szpitala i że jest z nim lepiej!!! Dużo zdrówka dla niego
!!! A rzeczywiście jakoś tu dziś spokojnie
, co się z Wami Kobitki porobiło??? Uff, narobiłam się dziś trochę - wiem, że miałam się już oszczędzać, ale tak jakoś mnie wzięło - sprzątanie, prasownie, gotowanie, a teraz boli w krzyżu, ale mogłam się tego spodziewać, wieć nie marudzę
!!! W najgorszym wypadku jutro będę cały dzień plackiem leżeć co by sobie poodpoczywać, ale na pewno do Was zaglądne!!! Słodkich snów mamusie, pozdrawiam, papapapapapapa ;-)
... Gastone, gratulacje dla Jasia - super, że wyszedł ze szpitala i że jest z nim lepiej!!! Dużo zdrówka dla niego
!!! A rzeczywiście jakoś tu dziś spokojnie
, co się z Wami Kobitki porobiło??? Uff, narobiłam się dziś trochę - wiem, że miałam się już oszczędzać, ale tak jakoś mnie wzięło - sprzątanie, prasownie, gotowanie, a teraz boli w krzyżu, ale mogłam się tego spodziewać, wieć nie marudzę
!!! W najgorszym wypadku jutro będę cały dzień plackiem leżeć co by sobie poodpoczywać, ale na pewno do Was zaglądne!!! Słodkich snów mamusie, pozdrawiam, papapapapapapa ;-)
moj Kacperek wygral z zoltaczka
.

! Beakta, dzięki za dodatkowe info - spakuję te wszystkie dokumenty mężowi i skorzystamy z takiej okazji!!! Odpoczęłaś i nabrałaś już sił po porodzie? Sylwisko22, też miałam takie bóle dwie noce temu, ale zniknęły po godzinie, a już miałam iść włosy myć, hehe, i szykować się do szpitala
(nie porodu, tylko bólu i tego znieczulenia), ale mam nadzieję, że będzie dobrze, tylko przypomnijcie mi, proszę, z czym mam uważać po jego podaniu? Czekamy na jakieś wieści po szpitalu. Ja mam wizytę jutro i też na pewno się ozwę
... Lipnie... Ale to Irlandia w końcu, nie ;-)? Mimo wszystko udanego dnia Wam życzę, do później, pa :-)