gastone
potrojna mama
Oj bidulki troche wam wspolczuje.Ale lada dzien juz tuz tuz dzidziusie beda na tym swiecie.spkojnie..Sylwisko22 kurcze cos mnie sie wydaje ze ty juz jutro urodzisz.Pytanie tylko czy to czop tak dlugo ci odchodzi?P:ytalas lekarza? Trzeba bylo cosik powiedziec ze ci sie cusik saczy to wtedy by cie napewno zbadali - bo do tego ginekolog nie potrzebny.Mnie odszedl czop a potem sie saczylo cosik i okazalo sie ze to wody sie sacza, tylko ja bylam w szpitalu od 3 dni na miejscu wiec sie nie balam.
!!! Aga _irlandia - niedyskretne pytanie - jak satarnia ;-)? A czemu Olaaa89 się nie chwali tym swoim szczęściem
??? Słodkich snów życzę i serdecznie pozdrawiam, do jutra, papatki 
bo wczoraj zasnoł juz o 20,masakra na szczescie po dwuch godzinach zabawy usnoł i obudzil sie o 8,30
, myślę, że dzięki temu czekanie będzie znośniejsze... Ciekawe jak tam Sylwisko22, mam nadzieję, że Ją już zostawią i coś zadziałają
- samo życie... Pogoda do kitu, na całe szczęście udało mi się przejść w obie strony podczas przerw w padaniu ;-)! A teraz idę się położyć, bo strasznie mnie krzyż zaczął boleć po tym badaniu... Trzymajcie się, buziaki 
... Nic już z tego nie kumam, ale czuję się dziwnie