aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
aine dzieki...ale ja juz zmykam ...lazienka jeszcze wolna wiec musze skorzystac z okazji hehhehe.....a ty to chyba gdzies niedaleko mnie mieszkasz co????gdzie dokladnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czop po angielsku to "show"...tez nie wiedzialam tylko jak przyjechalam to mowie ze to cos jak galaretka mi odeszlo ,wiec zapamietalam:-)aaa tak z ciekawosci jak bedzie czop sluzowy po angielsku? hmmmmm nie mam pojecia hmm
ooooo wlasnie ja tez jestem dumna.I lubie byc kura domowa choc czasem do ludzi sie chce tak bardzo...aine dlaczego zaraz kura domowa??//hehheheh....ja tam nie mam nic przeciwko temu ze kobieta wychowuje dzieci w domu hehehe...sama tak mialam i teraz tez jestem w domku i mnie to cieszy...wszystko dopilnowane, posprzatanie ,ugotowane ....dzieci nie biegaja z kluczem na szyi...ech....ja tam jestem dumna z tego ze jestem housewife hehehehh
Smieszne slowo jakczop po angielsku to "show"...tez nie wiedzialam tylko jak przyjechalam to mowie ze to cos jak galaretka mi odeszlo ,wiec zapamietalam:-)
No dobra, skurcze nie minęły od powrotu ze szpitala, wręcz przeciewnie - bardzo się nasiliły i są co 2 - 3 minuty i co jakiś czas nabieraja na sile!!! Idę do szpitala, zobaczymy co dalej... Ale nic mi nie wypadło, tylko okropnie boli
... Ale dalej daję redę, jakoś... Koniec raportu, pa
aaaa wiem gdzie....faktycznie niedaleko....ja na elm park....w tym domu przy pubie.....hehehhe...dobranoc...