Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Krycha mżesz pojechac do Lahinch, tam jest prepiękna plaża no i ocean, autobus jedzie półtorej godzinki, o 9.35 i na miejscu jestes o 11vuola
Możesz tez jechać do Kilkee ale jest przesiadka i podróż trwa dwie godziny
Aga naprawdę mogę???
Bardzo dziękuję za podpowiedź, ale czekam jeszcze na jakieś propozycje ;-)

a pani chyba brzusio zobaczyła i mnie puściła, głupi to ma zawsze szczęście ale teraz muszę pouzupełniać braki. Zdziwiłam się tylko ze nikomu apteczki nie sprawdzali.

, ale już grzeje się herbatką i dmuchawą ;-)a ja nie spie jak zwykle a tu cisza taka ze ho ho.... wyobrazcie sobie ze wlasnie robie gulasz i placki ziemniaczane bo straszszszsszsznie mi sie zachcialo.....
a ja dzisiaj po schodach latalam wywaru sie nazlopalam i nic normalnie nic ani jednego skurcza nie mialam i nie mam.... ja zero objawow a tu przeciez do terminu tylko 9 dni a ja ni w cholere sie nie moge rozruszac buuuuuuuuuuu![]()

Krycha to ja też jestem ciekawa gdzie jeszcze można jechaćBo znam tylko te trzy miejsca oceaniczne
Jest wiele ale takich jakby dzikich i nie ma szans żeby autobuskiem dojechała no chyba że z min.3, 4 przesiadkami
... Jak tak dalej pójdzie to zatrudnimy kogoś i tak sobie pojedziemy ;-) no i w takiej sytuacji i w więcej miejsc będzie można się bójnąć hihihihihi!!!! Ale dziękuję raz jeszcze dziewczyny za podpowiedź
!!!!

ale trzymaj się wytrzymasz jeszcze trochę ---wyluzuj i śpij ile wlezie, bo niedługo będziesz potrzebowała mnóstwa energii