Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aine czy ja mogę poprpsić o radę odnośnie małego alergika??Ponoć jesteś doświadczona w tym temacie![]()
doświadczona to za duże słowo, ale jak będę umiała, to chętnie pomogęa co chcesz wiedzieć? moja mała do roczku była uczulona na białko mleka krowiego.
witam wszystkie:-)
Krycha cała przyjemność po mojej stronieJ Dziękuję za gościnę i za pyszną kawusięJ jak to dobrze mieć kogoś w centrumJA u nas właśnie była Olivca na kawusi !!!!! Bardzo lubie takie spotkania !!!!!
Ale zesmy sie duzo dowiedzialy...hmmm...
to co czekamy na sezon czwarty? Zawsze zapowiedzi i odcinki pilotażowe sa najciekawsze, mam nadzieję ze nie będzie przereklamowaneJno mówię Beakta, jeszcze nie w tym odcinku
Może najpierw Martuś małymi kroczkami i zaczynamy od braku dźwigania co?No to ja już po materniti)Myśle że wszystko ok.poza tym że dzidzia podobno za nisko i szyjka też także dzwiganie i radość z męża zakaaaaaaaazana BUUUUUUUUUU i co ja teraz zrobie????
witam witam
A ja prawdziwa wasza powsinoga nawet to widziałamJ I no właśnie, zajęta! Oj czasem kontrol by musiała byćJ Mam nowe gazetki, mnóstwo to może to Cię Aga przykuje na chwilkę do łóżeczka,albo ostatnia książka hihizajeta bylam i dlatego sie dopiero teraz przyczlapalam....
martuana i aga-nie buuuu, tylko słuchać lekarzy i dbac o siebie!
Aine BRAVO! W końcu ktoś musi zarządzićJbeakta, nie chorujemy!! .
i my już wróciliśmy z miłego kawkowania
Szkoda Ms.marple że nie doczekałam się na spotkanko z Tobą, mam nadzieję że tez już niedługo poznam Camomile, chociaż na ostatnią chwilkę ale zawsze to osobiście będzieJcamomile miło było cię poznać
Onet.pl Wiadomości taką oto lekturkę sobie zapodałam, poczytajcie ku przestrodze, to gdzieś koło Ennis...
Gastone ja Cię bardzo przepraszam bo nie chcę żeby wyszło, że się czepiam ale jakie większe miasto masz koło Lehinch jak nie Ennis????? Inaczej tego nie wytłumaczysz a ocena masz dookoła Irlandii hihi więc nikt nie skojarzyNo moze nie kolo Ennis..To nad oceanem
Ponoć prawdziwe, dziwi mnie że ojca za molestowanie nie posadzili, ale jak dla mnie to obrzydliwe zdjęcie, taka anomalia niemieszczaca się w mojej małej głowie, tylko czemu okrzyknięto to zdjęcie najlepszym?Hej. Wyczilam to na innym watku ale i tak nie wierze... Wyczaj.to – ranking najlepszych filmów, zdjęć, obrazów, tekstów w sieci
No duzoooo, to dużo tego! mam nadzięję, że pomoże. ojj bidula...
....ja lubie miec w domu rozne leki, lacznie z antybiotykami. ;-)...mam nawet maseczki gdyby ktoras potrezbowala na swinska grype