• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

dzień dobry, jeszcze słoneczko nad domkiem ale już widzę dookoła brzydkie churzyska:szok:
dzień dobry dziewczyny;-), ja ledwo oczy otworzyłam po strasznej, nieprzespanej nocy,:-( ciągle mam mdłości i na dodatek wieczorami teraz:hmm:
Dodzwoniłam się, przyjeżdżaja co dwa tygodnie ale podnieśli ceny i są już za 2eu za kg, no i nie biorą paczki poniżej 25eu więc opłaca się wysyłać od 13kg:-( co ja napakuję żeby tyle wyszło?
Wizytę mam o 10tej:nerd::nerd::nerd::nerd::nerd:

reklama
Dzieńdoberek:) MartaF nie zazdroszcze Ci :-(Ja przy mojej Madzi miałam takie mdłości z wymiotami że Marek chcąc mi dać łyżeczke mleka dziennie dla zdrówka niby dzidzi siedział potem przy mnie z miską:szok: ale ja to już tak zleciałam z wagi i nie umiałam chodzić że nawet nie wiedziałam kiedy a M..zawiózł mnie do szpitala i tam troche przeleżałam pod kroplówkami:-(Ale tłumaczyli mi że pomimo tego że schudłam dzidzia nie da sobie krzywdy zrobić( przynajmniej jeśli chodzi o mdłości)bo Bozia tak nas stworzyła hehehh że najpierw włoski ,paznokietki kosteczki i inne tkanki tłuszczowe itp.Także sama widzisz;-)A potem przy każdej ciąży miałam też mdłości ale już nie takie straszne:))) Ale lekarz mi poradził że jak będzie bardzo zle mam Awiomarin brać ale ja bym nie polecała bo to jednak prochy;-)A Ja dzisiaj robie sprzątanko ranne a potem chyba się w domciu ponudze:-(No chyba że filmik sobie puszcze bo M...autko dzisiaj zabrał:) OLA TRZYMAM KCIUKI:)

Siemka:-)Pogoda do d...Ja juz mam dosc tej nedznej irlandzkiej aury:-(
Ja chce sloneczka i ciepelka!
Ola po komuni ...ciezko obzarlam sie jak szalona,jeszcze dzis salatke mecze.(kreacje mialam ubrana tylko do obiadu bo pasek mnie tak uciskal ze myslalam ze zemdleje haha,pojechalam wskoczyc w cos wygodniejszego)Z diety nici:zawstydzona/y:Ale jutro powracam do dietowania:tak:Ola daj znac pozniej co i jak:confused:Lece pod prysznic

Dzien dobry kobitki.Ach z tym dietowaniem, czlowiek sie tylko caly czas usprawiedliwia..Dlczego czlowiek poprostu pojesc sobieie moze do woli nie martwiac sie o kilogramy..Chociaz znam ja taki kobitki co wchlaniaja wszystko a rozmiar wciaz ten sam..

ja przy pierwszej dwójce wogóle nie wymiotowałam, mój ma nadzieje ze to bliźniaki bo bardzo by chciał:szok:a ja bym sie chyba załamała,
A jak długo mogą trwac te mdłości??bo u mnie juz od 15 tygodni :-(i juz mam dosyc:-(:-(

Dzien dobry kobitki.Ach z tym dietowaniem, czlowiek sie tylko caly czas usprawiedliwia..Dlczego czlowiek poprostu pojesc sobieie moze do woli nie martwiac sie o kilogramy..Chociaz znam ja taki kobitki co wchlaniaja wszystko a rozmiar wciaz ten sam..

ja tak miałam w Polsce, wcinałam co sie dało a jak przyjechałam tutaj to od razu 10kg więcej:szok: a teraz jem mało przez mdłości i chudne:-(
jakbym mogła tak po porodzie miec mdłości i schudnąć??:confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzieńdoberek,
ja zakręcona jak naleśnik bo Bąbel się budził co godzina:dry:

krycha zapewne coś się w tym tygodniu też uda:-D

justysia ty nie bucz bo na cycku to samo ci się schudnie:tak:i będziesz laska po 2 miesiącach:tak::-D:-D

MartaF zapodaj jakieś suwaczki bo nie widać czyś brzuchata czy dzieciata:-D:-D
na mdłości koniecznie rób sobie herbatkę imbirową, działa przeciwwymiotnie (imbir jest składnikiem tabletek na chorobę lokolmocyjną)

olivca trzymam kciuki (chociaż juz po 10tej:-D) i czekamy na dobre wieści

gastone
też bym chciała tak bezstresowo i bez konskwencji ciasteczka upychać:-D:-D ja taki łasuch jestem:cool2:

ja przy pierwszej dwójce wogóle nie wymiotowałam, mój ma nadzieje ze to bliźniaki bo bardzo by chciał:szok:a ja bym sie chyba załamała,
A jak długo mogą trwac te mdłości??bo u mnie juz od 15 tygodni :-(i juz mam dosyc:-(:-(
Przy porzednich ciążach miałam do połowy ciąży:)A teraz jestem w 28 tyg.a dalej mnie muli i wymiotuje jak nie zjem na czas albo zjem za dużo a o samochodzie nawet nie moge myśleć a mam jechać w taką trase ale chyba wezme awiomarin bo inaczej nie przetrwam;-)heh

MartaF zapodaj jakieś suwaczki bo nie widać czyś brzuchata czy dzieciata:-D:-D
na mdłości koniecznie rób sobie herbatkę imbirową, działa przeciwwymiotnie (imbir jest składnikiem tabletek na chorobę lokolmocyjną)

próbowałam kilka razy i cos nie moge wrzucic suwaczka, mam 2 dzieciaczków 6 i 4 lata i jestem w 15 tyg. ciąży:-D

reklama
h babki witam sie i znikam :tak: jaajeszcze podwojna i nic mnie nie rusza.... Ola mozesz wpasc po avonki ?? jak nie masz czasu to ja Ci je podzuce dzisiaj tylko nie wiem o ktorej ::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry