• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

Hej laseczki:))właśnie sobie oglądam filmik;-)i ledwo dycham :)Jak ja już mam dość ciążowania:-(tak mi ciężko a gdzie dalej?ale cóż koniec nażekania:tak:jak czytam o waszych dietkach to aż wam zazdroszcze ja uwielbiam się dietkować :))A w ciąży to mi się wszystko wywraca do góry nogami i organizm chyba spragniony wszystkich fastw...i innych łakoci których wcześniej sobie odmawiałam i jak niezjem czegokolwiek na czas i gdziekolwiek jestem to mdleje więc nawet nie moge myśleć o ograniczaniu bo zaraz umieram z głodu :-Ddzidzia nie da sobie głodu:-Da mi przybywa tu i tam hehe mam tylko nadzieje że ten celulit i kilogramy nie będą za długo ze mną walczyć:-Dpo porodzie ale ze 30 będe miała do zżucenia bo już 20 mam więcej a jeszcze 3 mieszki:)))
martuana skoro uwielbiasz dietkowanie, to się nie ograniczaj;-):-D na dłużej ci starczy:-D:-D ja niestety nie przepadam, chociaż teraz na diecie wiem , że lepiej się odżywiam niż przedtem

reklama
Justyś ja mogę się dietkować nawet od teraz, abym tylko miała swoje baby w ramionach hihihi jak porób przejdę to wszystko przejdę

witajcie mamuśki:-):-):-) dawno Was nie odwiedzałam, ale nie mogłam, już jestemn i na nowo postaram się ; wkręcić;
nawet nie czytam wstecz, nie wiem czy się już niektóre z Was rozpakowały , czy nadal czekają
jeśli tak to gratuluje nowym mamom, a nie rozpakowanym życze cierpliwości i zdrówka
pozdrawiam buziole mamuśki:-):-):-)

Bry :-D!!! Udanego poniedziałku :sorry2:

Olivca, ja nadal trzymam kciuki, dasz znać jak już coś będziesz wiedziała???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej!!!i znowu poniedzialek,i znowu sama z młodym do piatku...ola jak sie czujesz?a i mam do ciebie pytanko,dodzwonilas sie do tych ludzi od paczek???czy nie mialas głowy o tym myślec?milego dnia:)

reklama
dzień dobry dziewczyny;-), ja ledwo oczy otworzyłam po strasznej, nieprzespanej nocy,:-( ciągle mam mdłości i na dodatek wieczorami teraz:hmm:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry