Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hm....chyba masz szczescie bo wieksosc z nas ma zle doswidczenia z P Brzozowskim.Polecam doktor Sepmpke w Galway.Dziewczyny sobei ja chwala.
wooow , ale sie opalisz kochana ze ho ho!Nie pytaj...590e...to i tak najlepsza opcja niz zawiezienie dzieci, wrocenie tu i po miesiacu lznowu lot do Pl i przywiezienie dzieci spowrotem. Pierwszy raz bede tak dlugo w Pl na wakacjach...
Ja to chyba tak jak ty.Bylam w pazdzierniku a pojade chyba dopiero za 2 latanobeata to sie pobyczyszale za to nabierzesz energii na kolejne miesiace do spedzenia tu
ja ostatnio to bylam w polsce ponad 2 lata temuno i w tym roku nawet nie ma o czym myslec....moze w nastepnym......
ja uciekam
ogladam jeszcze eurowizje
dobranoc dziewczynki i milego klikania![]()

Lucky girl no to gratuluję, tylko co innego zajść w ciążę a co innego ją stracić przez lekarza, dwa różne ryzyka z czego tego drugiego nie poejmowałabym
poza tym historie nie sa wymyslone i przeczytane gdzies w necie.To moje kolezanki wiec zrodlo pewne.Syliwisko tez opowiadala o kolezance, ktorej tak tabletkami cykle wyregulowal ze do tej pory nie moze wrocic do stanu uzywalnosci.Ja rowniez slyszalam niestety o tym panu z pewnych zrodel, jak przyjmowal w naszym ojczystym kraju, wiec nie bede sie wypowiadac.Swiat jest maly i wszystko sie rozniesie.Poza ten pan niestey ma wiecej negatywnych opinii niz pozytywnych wiec o czym to swiadczy.
!!!