Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
!!!!!
;-), zobaczymy... 
Witajczesc dziewczyny, mam do was pytanko, czy któras z was chodziła do doktora Brzozowskiego z Medipolu w Limerick, pytam bo od początku ciąży źle sie czuje a to juz 4 miesiąc a ja zamiast przybierac na wadze to chydne i zastanawiam sie czy nie lepiej jechac do Polski ,
dajcie znac czy to dobry lekarz
Ten avatarek powinien sie obracac w kolko i nie wiem dlaczego sie nie obraca...Oj, Olivca, Ty to chyba chciałaś nam dostarczyć takich samych emicji jak Megan234 hehehehe!!!! Postaraj się nie zamartwiać a na nasze kciuki możesz liczyć!!! Najlepszy znak to taki, że dzidzia fika!!!!!
Gastone, super art - avarcik))))
Witaj
Ja chodze do dr Brzozowskiego odkad zaczelismy starac sie o dzidziusia i teraz jestem w czwartym miesiącu i nadal chodze do niego na wizyty. A własciwie to jezdze raz w miesiącu z Waterford, bo uwazam ze jest na tyle dobry, ze warto podjechac te 150 km w jedna stroneZ tego co sie orientuję to dr przyjmuje jutro i w poniedzialek. Z mojej strony nie mam do niego żadnych zastrzezen. Polecam.

????? Oj, to sprbój to jakoś naprawić, bo efekt powinien być bomba!!!