• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

Ojojojoj, nie wiedziałam o tamtych przypadkach :szok::no::szok:!!! Hmm... Ale słyszałam, że ma zacząć przyjmować pani doktor koło dworca, ale jakoś się otworzyć nie mogła :huh:... MartaF, no to przepraszam za zaśmicanie Ci głowy swoja opinią, ale jak wspominałam, miałam z nim do czynienia króciutko (bo robił mi pierwsze usg) i to wsio!!!

A ja już po pierwszej sesji na solarium :-p, miło tak stare kości wygrzać hehehehe ;-)

Justysia21, myślę, że będziesz miała jeszcze mniej czasu jak się w końcu rozpakujesz, ale i tak o nas nie zapominaj!!!!!! Camomile, no właśnie teraz zaczął się burzliwy tydzień i chyba u nas tym razem zgadza się w 100% :oo2:!!!!

reklama
Krycha u nas chyba też sie skoczek zaczal. Wczoraj Igorek był marudny ale dzisiaj to już przechodzi sam siebie. Ciągle płacze i ciągle mu źle. W bujaczku mu źle, na rękach mu źle:-(Już mi glowa pęka a tu jak zawsze sama w domu siedzę i z nikąd pomocy:dry:

Laski a skoro już temat lekarzy zarzucony to może znacie jakiegoś dobrego pediatrę??:confused:

Qrde, suwak nam się nie suwa:baffled: Jutro kończymy 12 tygodni a tutaj na 11 stanęło:confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krycha u nas chyba też sie skoczek zaczal. Wczoraj Igorek był marudny ale dzisiaj to już przechodzi sam siebie. Ciągle płacze i ciągle mu źle. W bujaczku mu źle, na rękach mu źle:-(Już mi glowa pęka a tu jak zawsze sama w domu siedzę i z nikąd pomocy:dry:

Laski a skoro już temat lekarzy zarzucony to może znacie jakiegoś dobrego pediatrę??:confused:

Qrde, suwak nam się nie suwa:baffled: Jutro kończymy 12 tygodni a tutaj na 11 stanęło:confused:

Kolezanka byla u fajnej babki ale az w Dublinie wlasnie ze sprwami alergicznymi.

Witam. Pochwale sie wam ze zakupilam wczoraj bilety do PL....jade z dziecmi od 20 czerwca do 6 sierpnia....:szok:....troche sie pobycze na sloncu i o ile bedzie....;-)

wow Beakta to troszkę tam pobędziesz, pogoda będzie na pewno, wszystko jest lepsze byle nie irlandzka:) Nałap energii i słonka i przywieź nam tutaj, ja mam nadzieję że do tego czasu będę już w pojedyncza:)

mieszkam niedaleko Tipperary, na wiosce zabitej dechami;-)ale mam spokój i dzieci mają gdzie pobiegać:-)
ja jade 18 czerwca tylko na 5 dni, niestety nie moge na dłużej, sprawy urzędowe, a dawno nie byłam latem, zapomniałam jak to jest wygrzac sie na słoneczku i popływac

Ostatnia edycja:
nobeata to sie pobyczysz:) ale za to nabierzesz energii na kolejne miesiace do spedzenia tu:)
ja ostatnio to bylam w polsce ponad 2 lata temu:) no i w tym roku nawet nie ma o czym myslec....moze w nastepnym......
ja uciekam
ogladam jeszcze eurowizje:)
dobranoc dziewczynki i milego klikania:)

reklama
No, nastepny wyjazd to pewnie dopiero bedzie na ferie zimowe (albo i nie) wiec stwierdzilam ze tym razem troche pobedejesli mam mozliwosc a dokladniej to Nico niech troche pobedzie z dziadkami :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry