Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
!!! Oliwcia zarządziła pobudkę, więc już jestem!!! Co do Justysi21, to nie wiem jak dzisiaj, bo nie chcę Jej budzić lub przeszkadzać, ale jak wczoraj wieczorem się z Nią kontaktowałam to pisałam, że akcji porodowej nie ma żadnej
a Mała fikołki ciągle fika
, no, ale nadal jest w szpitalu!!! Zobaczymy co dzisiejszy dzień przyniesie... 
Zapowiada się piękny dzionek;-)ale jak znam Irlandie to się...................No właśnie
A najważniejsza wiadomość dnia nie doszła czyli o JUSTYSI wieści brak:-) A ja wam powiem że Marek wczoraj wieczorkiem dzwonił do gazowni i moje konto na tamten dom dalej widnieje MASAKRA nic z tego nie rozumiem bo wczoraj babka w agencju tak pięknie obiecała że podzwoni i oddzwoni i co cichosza! Ale najdziwniejsze jest to że Marek był w tym domu spisać licznik i Ci nowi lokatorzy mają odcięty gaz a licznik pokrywa się z naszym stanem więc ja już nic z tego nie kumam za co ja w takim razie zapłaciłam?? Ale babka z agencji bardzo mnie rozzłościła nie dość że kłamała że zamkneła konto z gazu a tego nie zrobiła to wczoraj miała tam dzwonić i też sprawe olała i chcąc nie chcąc dwa konta nadal mam
Te z lidla jest niebieskie, jak nie chcecie zrobić tofii to po co tyl krzyku? Wiecie ile ono kalorii ma? Jak już szaleć to na całego.
No ja myślę ciągle o Justysi, my tu gadu gadu a mała się męczy w bólach teraz, jejku zeby dali szybciutko znać kiedy będzie już po.
Wlasnie dlatego ze kalorii ma ze ho ho. Serniczek na zimno z tego pyszny robie niskokaloryczny i Ania wlasnie chce go zrobic.:-)
WitaskiZapowiada się piękny dzionek;-)ale jak znam Irlandie to się...................No właśnie
A najważniejsza wiadomość dnia nie doszła czyli o JUSTYSI wieści brak:-) A ja wam powiem że Marek wczoraj wieczorkiem dzwonił do gazowni i moje konto na tamten dom dalej widnieje MASAKRA nic z tego nie rozumiem bo wczoraj babka w agencju tak pięknie obiecała że podzwoni i oddzwoni i co cichosza! Ale najdziwniejsze jest to że Marek był w tym domu spisać licznik i Ci nowi lokatorzy mają odcięty gaz a licznik pokrywa się z naszym stanem więc ja już nic z tego nie kumam za co ja w takim razie zapłaciłam?? Ale babka z agencji bardzo mnie rozzłościła nie dość że kłamała że zamkneła konto z gazu a tego nie zrobiła to wczoraj miała tam dzwonić i też sprawe olała i chcąc nie chcąc dwa konta nadal mam
![]()
a teraz chyba się przejde na spacerek
Justyś i Aga czekamy na wieścicała ta sprawa jest dziwna, skoro liczniki stoją w miejscubOŻENKO JESTEM PEWNA ŻE TO ZA staru domek bo dzwoniliśmy do gazowni i tak nam cały czas mówią a pozatym czemu to nie jest zakończona sprawa ??? Ale to się na pewno rozwikła;-) Oleńko ja też chcę jakąś książeczkęa teraz chyba się przejde na spacerek
)bo Mareczek z bucikami cały czas mi chodzi i woła że chce papap
Justyś i Aga czekamy na wieści
)
nie wiem, co ci poradzić, chyba tylko uzbroić sie w cierpliwość;-)