• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

A ja wczoraj bylam u Justysi i powiedzialam Julci ze ma juz wychodzic bo na nia czekamy i mamusia jest zmeczona juz...posluchalo mnie dzieciatko:-D
Ciekawe jak tam akcja sie rozwija

reklama
Dzień doberek :sorry2:!!! Oliwcia zarządziła pobudkę, więc już jestem!!! Co do Justysi21, to nie wiem jak dzisiaj, bo nie chcę Jej budzić lub przeszkadzać, ale jak wczoraj wieczorem się z Nią kontaktowałam to pisałam, że akcji porodowej nie ma żadnej :dry: a Mała fikołki ciągle fika :-p, no, ale nadal jest w szpitalu!!! Zobaczymy co dzisiejszy dzień przyniesie...

Aga_irlandia, powodzenia w tym Maternity życzę, a przede wszystkim szybkiego "załawienia sprawy" ;-)

Miłego dnia życzę, paaaaaa :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzien doberek:)
bozenko i aniu bede czekac na was dzis:)jak cos to dzwoncie na komorke bo pewno juz tak szybko sie nie pojawie tu:)
aha......jak cos bedziecie wiedziec o justysi to napiszcie mi smska jak bede w maternity i jakos te 2 wizyty ogarne to moze zajrze do niej:):):chyba ze mi ktoras przysle numer telefonu justynki bo ja nie mam:)
nooo
to spadam:)
pa

Witaski:tak:Zapowiada się piękny dzionek;-)ale jak znam Irlandie to się...................No właśnie :-DA najważniejsza wiadomość dnia nie doszła czyli o JUSTYSI wieści brak:-) A ja wam powiem że Marek wczoraj wieczorkiem dzwonił do gazowni i moje konto na tamten dom dalej widnieje MASAKRA nic z tego nie rozumiem bo wczoraj babka w agencju tak pięknie obiecała że podzwoni i oddzwoni i co cichosza! Ale najdziwniejsze jest to że Marek był w tym domu spisać licznik i Ci nowi lokatorzy mają odcięty gaz a licznik pokrywa się z naszym stanem więc ja już nic z tego nie kumam za co ja w takim razie zapłaciłam?? Ale babka z agencji bardzo mnie rozzłościła nie dość że kłamała że zamkneła konto z gazu a tego nie zrobiła to wczoraj miała tam dzwonić i też sprawe olała i chcąc nie chcąc dwa konta nadal mam:szok:

Te z lidla jest niebieskie, jak nie chcecie zrobić tofii to po co tyl krzyku? Wiecie ile ono kalorii ma? Jak już szaleć to na całego.

No ja myślę ciągle o Justysi, my tu gadu gadu a mała się męczy w bólach teraz, jejku zeby dali szybciutko znać kiedy będzie już po.

Kochana nikt nie mowil ze chcemy tofii :-D Wlasnie dlatego ze kalorii ma ze ho ho. Serniczek na zimno z tego pyszny robie niskokaloryczny i Ania wlasnie chce go zrobic.:-)

Ech Justysia sie pewie bidulka meczy, czekamy na wiesci , czekamy..

Martuś ta agencja to kłamczuchy straszne, fakt z gazem sama powiedziała że zamykała więc coś jest nie tak i tam zadzwoni, może nie miała czasu wczoraj, nic się nie martw o 10tej się przypomnę i o 11tej i o 12tej, że będą mieli nas dość, myślę że z gazownią jest jak mówiła że wzięłi kredyt więc te pieniążki na pewno wam oddadzą w rozliczeniu no ale konto trzeba w końcu zamknąć, pomęczymy ją. Z tymi listami kłamała bo skoro gościu powiedział że zaniósł im konkretnego dnia 4y listy a ona powiedziała że nic nie dostała i żeby już do niego nie chodzić więc ma coś na sumieniu. Nie damy im spokoju dopóki nie zamkną konta a na stacjonarne mam za darmo więc mogę dzwonić i dzwonić hihi

Trzymam w kciuki za Justynkę. Książki mam dla Bożenki i to urządzonko do słuchania serduszka
Gastone serniczek z tego mleka??? wow ja chcę przepis please please please, musi być przepyszny

dzień dobry w sam raz na kawkę:-D

Witaski:tak:Zapowiada się piękny dzionek;-)ale jak znam Irlandie to się...................No właśnie :-DA najważniejsza wiadomość dnia nie doszła czyli o JUSTYSI wieści brak:-) A ja wam powiem że Marek wczoraj wieczorkiem dzwonił do gazowni i moje konto na tamten dom dalej widnieje MASAKRA nic z tego nie rozumiem bo wczoraj babka w agencju tak pięknie obiecała że podzwoni i oddzwoni i co cichosza! Ale najdziwniejsze jest to że Marek był w tym domu spisać licznik i Ci nowi lokatorzy mają odcięty gaz a licznik pokrywa się z naszym stanem więc ja już nic z tego nie kumam za co ja w takim razie zapłaciłam?? Ale babka z agencji bardzo mnie rozzłościła nie dość że kłamała że zamkneła konto z gazu a tego nie zrobiła to wczoraj miała tam dzwonić i też sprawe olała i chcąc nie chcąc dwa konta nadal mam:szok:

martuana
jesteś pewna, że to nie był nowy rachunek? bo po naszej przeprowadzce dostaliśmy rachunek i tam były dwie pozycje zamknięcie starego adresu i otwarcie nowego...

olivca też będę miała książki dla ciebie

krycha ja podjadę do miasta wcześniej bo muszę do parę rzeczy kupić, i dam ci znać co i jak ok?

Ostatnia edycja:
bOŻENKO JESTEM PEWNA ŻE TO ZA staru domek bo dzwoniliśmy do gazowni i tak nam cały czas mówią a pozatym czemu to nie jest zakończona sprawa ??? Ale to się na pewno rozwikła;-) Oleńko ja też chcę jakąś książeczkę :tak:a teraz chyba się przejde na spacerek:))bo Mareczek z bucikami cały czas mi chodzi i woła że chce papap:-D Justyś i Aga czekamy na wieści:))

reklama
bOŻENKO JESTEM PEWNA ŻE TO ZA staru domek bo dzwoniliśmy do gazowni i tak nam cały czas mówią a pozatym czemu to nie jest zakończona sprawa ??? Ale to się na pewno rozwikła;-) Oleńko ja też chcę jakąś książeczkę :tak:a teraz chyba się przejde na spacerek:))bo Mareczek z bucikami cały czas mi chodzi i woła że chce papap:-D Justyś i Aga czekamy na wieści:))
cała ta sprawa jest dziwna, skoro liczniki stoją w miejscu:nerd: nie wiem, co ci poradzić, chyba tylko uzbroić sie w cierpliwość;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry