• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

ECH:) TERAZ TO JUŻ tak będziemy marudziły bo nam za ciężko zle się chodzi:)Dzisiaj z Olą miałyśmy nadzieje że całe centrum zwojujemy :-Da z parking:-Du weszłyśmy pod górkę i już zasapane tak że nawet mówić ciężko było za chwilkę głodne był:-Dyśmy i Olcia pokazała gdzie najlepsze kebaby mniam;-)jak już pojadłyśmy to t;-)rfiłyśmy do 1 może dwóch sklepików i siuśki się tak cisły że czas był do domciu i jak się okazało było już po 15 :)))Także byle do poroduHAHAHH

reklama
aine takie mleko w puszkach to ja widzialam ale czy ono skondensowane jest to nie daje glowy......ono chyba jakies 7% chyba ma......zreszta i w tesco i w aldim tez takie maja.....nie wiem czy o te chodzi:)niecale euro kosztuje puszka:)

dobra;:)P)
zmykam na dzis:)
odezwe sie jutro jak wroce z maternity:):):):):):)
papatki:)

Ostatnia edycja:
za każdym razem z sąsiadką typujemy płeć po kształcie brzucha i jeszcze nam się nie udało:-D:-D

aga jeśli na prawdę ci nie będziemy przeszkadzać to chętnie wpadniemy na kawkę,
co do katalogu to ostatni jaki dostałam od justysi ma nr9:nerd:
aha no i nie wiem, gdzie mieszkasz..

ciekawe co u niej :confused:są jakieś newsy?:confused:

aine takie mleko w puszkach to ja widzialam ale czy ono skondensowane jest to nie daje glowy......ono chyba jakies 7% chyba ma......zreszta i w tesco i w aldim tez takie maja.....nie wiem czy o te chodzi:)niecale euro kosztuje puszka:)
to jest tylko takie gęściejsze i niesłodkie, nie zrobi się z niego tofii niestety:-(
A ja mam chatke wolną w czwartek, więc zapraszam na czwartek do mnie:happy2::tak::-)

gaston ten spray to diflam i to jest odpowiednik naszego polskiego tantum verde:)

Aga, najwyżej mały paker będzie hehehe. Taki Pudzian:-D

Laski,zabijcie mnie, ale za cholerę nie mogę znaleźć skondensowanego mleka nigdzie! Gastone mówiła,że w Lidlu....no szukałam,albo ślepa jestem, albo nie ma...A moze w jakimś specyficznym opakowaniu sprzedają?
Ja mam teraz z alidka i daje ci zdjecie zebys wiedziala jak to wyglada. :-)
to jest tylko takie gęściejsze i niesłodkie, nie zrobi się z niego tofii niestety:-(
A ja mam chatke wolną w czwartek, więc zapraszam na czwartek do mnie:happy2::tak::-)

Dla nie wtajemniczonych nie chodzi o toffi ;-)
A slodkie tez mozna kupic takie do toffi w dunsie lub w tesco z nestle.:tak:

Załączniki

• P1010554.JPG
    P1010554.JPG
    67,4 KB · Wyświetleń: 47
Ja mam teraz z alidka i daje ci zdjecie zebys wiedziala jak to wyglada. :-) Dla nie wtajemniczonych nie chodzi o toffi ;-)
A slodkie tez mozna kupic takie do toffi w dunsie lub w tesco z nestle.:tak:
Te z lidla jest niebieskie, jak nie chcecie zrobić tofii to po co tyl krzyku? Wiecie ile ono kalorii ma? Jak już szaleć to na całego.

No ja myślę ciągle o Justysi, my tu gadu gadu a mała się męczy w bólach teraz, jejku zeby dali szybciutko znać kiedy będzie już po.

Z tego co się orientuję to jeszcze nie jest po :baffled:, żałuję jednak, ale nic więcej nie wiem...

Słodkich snów mamusie i do jutra!!!!

reklama
No ja tez sie zastanawiam co tam u niej slychac.....jak urodzi po 00:00 to Julcia bedzie miala urodziny tak jak moja Klaudia :):)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry