• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

hej!!POWODZONKA JUSTYSIA!!!!!
my skorzystalismy z kilku chwil slonka i wyskoczylismy na plac zabaw :) nie zdazylismy dojechac do domu i juz padalo,pranko mi zmoklo....ah co za pogodzisko!!!buziaki

reklama
dziewczyny ja na 9 rano mam te wizyte a raczej 2 wizyty....bo to i kontrola i test glukozowy od razu bo co bede jezdzic 2 razy no nie? tak wiec teoretycznie okolo 12 powinnam byc z powrotem a wy i tak pewnie wczesniej nie bedziecie niz po poludniu wiec zapraszam:) kawe mam ciastka tez beda wiec poplotkowac bedzie przy czym:)

aaaaa a te zabezpieczenia to w smyth sa napewno :) widzialam:)a w argosie to mozna taka speckalna niby klatke na kominek kupic :)

oooooo a ktora ma nowy katalog avonu od justynki????????nr 10 konkretnie.....bo 9 to mam..........moze ktoras mi podrzuci co? moze wy dziewczynki jutro? bozenka z ania?

No wiec nadrabiam:

A czemu wcześniej nie piszesz, że będziesz??? I jak tu się umówić na spotkanko jak już od sieci odłączona :baffled:... Ajajajajaj, a na kawkę mogłaś do mnie wstąpić!!!

NEWS Z OSTATNIEJ CHWILI!!!!!!!!!
:-D Trzymajcie Kobitki kciuki, Justysia21 jest na porodówce!!!! Nie znam szczegółów, ale pewnie jak już urodzi to się ozwie :-D Justysia21, trzymaj się Kobieto!!!!! Już za niedługo przytulisz Julcie do siebie :)!!!!!!!!
Hurraaaaaaa nareszcie jakies malenstwo.
Hej.Ttak dla informacji wklejam wam maila zwrotnego ktory dostalam od servisu konsumenckiego firmy nutricia na moje pytanie.....Czy Aptamil to Bebilon ?

"Dzień dobry,

Dziękuję za skontaktowanie się z nami. Dostępny w Polsce Bebilon to w
Irlandii Aptamil.

Bebilon 1 to Aptamil First, Bebilon 2 to Aptamil Follow on. Nie mamy w
Polsce odpowiednika mleka Bebilon 2 Extra Hungry.

Dla dziecka 9. miesięcznego polecamy mleko następne Bebilon 2 i Bebilon 2
DobraNoc.
Bebilon DobraNoc, dzięki starannie dobranym węglowodanom, zwiększa poczucie
sytości i pomaga dziecku dłużej czuć się najedzonym. Bebilon Dobranoc jest
przy tym lekko strawne, dzięki czemu dziecko może spokojnie przespać całą
noc."

sorki za skopiowanie mijego posta :)
A ja dostalam taka informacje jak Max byl maly od tutejszej milupy. Bebilon jest taki samy jedynie dawki witamin sie troszke roznia z plusem na aptamil, ma ich wiecej.Ja mialam tylko taki problem ze jak masiek byl maly , po 2 tygodniach dostal aptamil extra i niestety poniewaz nie bylo odpowiednika musialam ze soba tachac.Potenm juz bylo lepiej.
Zobacz załącznik 134989

Zobacz załącznik 134990
a to my dzis dla tych co mnie nie widuja hehhehe
Przeslicznie i zdrowo wygladasz i bedzie chlop jak nic!
JUSTYS trzymamy kciuki:)

no muszę przyznać, że ładnie Ci brzuszek urósł od momentu, kiedy Cię ostatnio widziałam:tak:

a ja dzieczyny wczoraj zdychałam normalnie, tak mnie gardło napierdzielało, ropne czopy miałam...psikam od wczoraj difflamem i zaaplikowałam sobie na wlasną rękę antybiotyk jeszcze z Polski-duomox-słuchajcie, odżyłam!! ten spray jest rewela, polecam, już po kilku aplikacjach ulga!!!
Jak ten spray sie nazywa? difflamen? I mozna go tu kupic tak?
aga lux brzuszek:-D:-D
kurde blaszka myślałam, że jutro napadniemy cię na kawkę a ty do maternity jedziesz
i dobrze, może wreszcie dzidzia pokaże co tam nosi;-):-D:-D

justysia walczy powiadacie-- dobrze, że samo się zaczęło trzymam kciuki:tak:
i czekam na wieści

mój Bąbel już raczkuje po całym pokoju, właśnie walnął się w głowę o kant stolika--pierwsze koty za płoty:szok::-D koniec mojej wolności:cool2:

Najlepsza jest kratka na kominek.Rogi mozna zabezpieczyc , tylko ze dziecko moze tez sie walnac wogole o kant.A w kratke niech wali ile chce hi ja takowa posiadam i jest super no i na przyszlosc tez sie przyda bo np moj Max jak to na chlopaka przystalo pierwsze co wlazil do kominka, wiec zeby go rozpalic trzeba bylo go zabezpieczyc.No i wogole w kominku notorycznie znikaly zabawki.

Czesc dziewczynki ja juz jestem
JUSTYSIA trzymam kciuki:tak::tak:
AGA IRLANDIA sliczny masz ten brzuszek widac ze dzidzia rosnie to chyba chlopiec co ?;-)
KRYCHA no masz racje moglam wczesniej dac znac ale troszke sloneczka wychodzilo wiec myslalam ze was z domciu wywieje

Wsio dobrze, tylko ciągle nie ma dostępu do neta ;-)!!! A tu już po deszczu :-)...

Ms.Marple, tak to już jest z dziećmi hehehehe wystarczy chwilka i proszę!!! Ale super, że Bąbel już raczkuje, będą się mogli z Oliwką ścigać hahahahahahaha :-D

Aga_irlandia, a na którą masz do tego Maternity???

Camomile, a Cię gdzie dziś wcięło? Wstali Wy już????? Może w piątek wybierzemy się na spacerek? Albo do którejś z mamusiek :sorry2:?

Hej hej. wstaliśmy już o 10.00. W nocy była masakra. Beny Kuleczka ciągle się przebudzał a ja co 5 min wstawałam, żeby smoczka mu do buzi włożyć. I tak do 5.00:baffled: Dziś już spacer zaliczyliśmy mimo, ze pogoda butelkowa. Kuleczka leży sobie teraz i ze zwierzakami rozmawia;-)
Co do piątku to jesteśmy na TAK:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry