• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

no muszę przyznać, że ładnie Ci brzuszek urósł od momentu, kiedy Cię ostatnio widziałam:tak:

a ja dzieczyny wczoraj zdychałam normalnie, tak mnie gardło napierdzielało, ropne czopy miałam...psikam od wczoraj difflamem i zaaplikowałam sobie na wlasną rękę antybiotyk jeszcze z Polski-duomox-słuchajcie, odżyłam!! ten spray jest rewela, polecam, już po kilku aplikacjach ulga!!!

reklama
aine ja ci mowilam ze ten spray dobry:)
mowisz urosl brzuszek.....no to ja akurat wiem hahahah trudno nie zauwazyc :)no ale niech se rosnie zdrowo do terminu:)

aaa Cytrus ta pogoda to weather channel....:)

Ostatnia edycja:
aine wlasnie cale szczescie jakos w brzuch wszystko idzie i dobrze:) bo z dziewczynami to mi tak w dupcie i nogi szlo:):):):) wiec....moze jednak chlopak???????????hahahhahahaahha

haha ja tez sie jeszcze ludze:) a moze jutro mi scana w szpitalu zrobia??????wlasciwie mogliby:) w koncu kontrola:)
aga lux brzuszek:-D:-D
kurde blaszka myślałam, że jutro napadniemy cię na kawkę a ty do maternity jedziesz
i dobrze, może wreszcie dzidzia pokaże co tam nosi;-):-D:-D

justysia walczy powiadacie-- dobrze, że samo się zaczęło trzymam kciuki:tak:
i czekam na wieści

mój Bąbel już raczkuje po całym pokoju, właśnie walnął się w głowę o kant stolika--pierwsze koty za płoty:szok::-D koniec mojej wolności:cool2:

ms. marple, kup sobie takie piankowe zabezpieczenia na kanty i kominek, u nas się rewelacyjnie sprawdziło! podobnie jak bramka!! to naprawdę ułatwia życie.

Laski, ale mi się dzień dłuży, masakra...I ciągle pada!!!

aaaa! wie ktoś może, co u Megan?

Ostatnia edycja:
reklama
aaaa! wie ktoś może, co u Megan?

Wsio dobrze, tylko ciągle nie ma dostępu do neta ;-)!!! A tu już po deszczu :-)...

Ms.Marple, tak to już jest z dziećmi hehehehe wystarczy chwilka i proszę!!! Ale super, że Bąbel już raczkuje, będą się mogli z Oliwką ścigać hahahahahahaha :-D

Aga_irlandia, a na którą masz do tego Maternity???

Camomile, a Cię gdzie dziś wcięło? Wstali Wy już????? Może w piątek wybierzemy się na spacerek? Albo do którejś z mamusiek :sorry2:?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry