• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

Pamiętam, że kiedyś w Avonie był taki fajny preparat do zmiękczania skórek, naprawdę działał rewelacyjnie. Potem wystarczyło tylko te skórki delikatnie odsunąć i same odppadały. Nie mam pojęcia,c zy jeszcze go sprzedają...
no właśnie widziałam w katalogu- jest ich kilka i nie wiem co wybrać:nerd:

reklama
a kiedyś był jeden, więc nie miałam problemu:-) dawno niczego nie zamawiałam z Avonu...A mam sentyment, bo w PL kilkanaście lat byłam konsultantką:-)

Hej.Ttak dla informacji wklejam wam maila zwrotnego ktory dostalam od servisu konsumenckiego firmy nutricia na moje pytanie.....Czy Aptamil to Bebilon ?

"Dzień dobry,

Dziękuję za skontaktowanie się z nami. Dostępny w Polsce Bebilon to w
Irlandii Aptamil.

Bebilon 1 to Aptamil First, Bebilon 2 to Aptamil Follow on. Nie mamy w
Polsce odpowiednika mleka Bebilon 2 Extra Hungry.

Dla dziecka 9. miesięcznego polecamy mleko następne Bebilon 2 i Bebilon 2
DobraNoc.
Bebilon DobraNoc, dzięki starannie dobranym węglowodanom, zwiększa poczucie
sytości i pomaga dziecku dłużej czuć się najedzonym. Bebilon Dobranoc jest
przy tym lekko strawne, dzięki czemu dziecko może spokojnie przespać całą
noc."

sorki za skopiowanie mijego posta :)

Czesc dziewczynki
Ja tylko na chwilke bo zaraz uciekam do Limericku
do wieczorka

A czemu wcześniej nie piszesz, że będziesz??? I jak tu się umówić na spotkanko jak już od sieci odłączona :baffled:... Ajajajajaj, a na kawkę mogłaś do mnie wstąpić!!!

NEWS Z OSTATNIEJ CHWILI!!!!!!!!!
:-D Trzymajcie Kobitki kciuki, Justysia21 jest na porodówce!!!! Nie znam szczegółów, ale pewnie jak już urodzi to się ozwie :-D Justysia21, trzymaj się Kobieto!!!!! Już za niedługo przytulisz Julcie do siebie :)!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A czemu wcześniej nie piszesz, że będziesz??? I jak tu się umówić na spotkanko jak już od sieci odłączona :baffled:... Ajajajajaj, a na kawkę mogłaś do mnie wstąpić!!!

NEWS Z OSTATNIEJ CHWILI!!!!!!!!!
:-D Trzymajcie Kobitki kciuki, Justysia21 jest na porodówce!!!! Nie znam szczegółów, ale pewnie jak już urodzi to się ozwie :-D Justysia21, trzymaj się Kobieto!!!!! Już za niedługo przytulisz Julcie do siebie :)!!!!!!!!
LO rety... z wrazenia boli krzyzowych dostalam.
3mam kciuki &&
Zobacz załącznik 134989

Zobacz załącznik 134990
a to my dzis dla tych co mnie nie widuja hehhehe

JUSTYS trzymamy kciuki:)
Aga - pieknie wygladasz. Kwitnaco i promiennie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry