• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

No no. Same dobre wiadomości:) Super super.

Ja padam z nóg:happy2: Igi wykąpany, śpi już od godziny:tak: Ja się jeszcze z odkurzaniem uporałam. Po takim wycieczkowym dniu pewnie do niedzieli nie wstaniemy:-D A tu jutro trzeba na łączkę wyskoczyć poopalać co nieco:cool2::laugh2:

reklama
Heh, Pyza padła zaraz po 20.00 :blink:, właśnie się dokarmiłyśmy i powinna tak ze 2 godziny spać!!! Pewnie, że trzeba na łączkę - grzech w taką pogodę w domu siedzieć, a jak nie mamy ogródków to jakoś sobie musimy radzić, nie ;-)! No mnie jutro czeka dużo chodzenia, ale trening miałam już dziś, więc co tam :-p...

Dziewuszki, wpadlam powiedziec dobranoc i te ktore znaja Malego Jasia z opowiadan niech podziwija jak tem malutki wczesniaczek pieknie wyrosl hih zuch chlopk.No ale jest tez niestety smutny scenariusz, Jasiek czesto choruje bidulek.Trzeci raz w szpitalu na zapalenie pluc lezy.Ale slodki jest ze mam go ochote zjesc.Szkoda ze nie zobacze go szybko ..

Załączniki

• sepia.jpg
    sepia.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 53
  • sepia2.jpg
    sepia2.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 55
Uroczy ten Wasz Jasiek!!! Oby już tyle nie chorował, Bidulek, no!!!

Ja już też dobrej nocki życzę, do jutra mamusie :sorry2:

Gastone superancki Jasiek...powiedz ile on juz ma ?...i az mi sie tak strtasznie smutno zrobilo jak przeczytalam ze lezy w szpitalu......ale ok z nim???.:-(taki maluszek naprawde do schrupania...:tak:

reklama
gastone przesłodki maluszek,;-) oczka powalające,:-pmam nadzieje że szybko wyzdrowieje i nie będzie więcej chorował,:tak: życze mu dużo zdrówka:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry