• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

Dzień doberek :-D!!!! Miłej soboty i słonka życzę ;-)!!!!!!!!!!! Może później zacznie świecić...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam sie w deszczowy poranek :baffled:

Gastone superancki Jasiek...powiedz ile on juz ma ?...i az mi sie tak strtasznie smutno zrobilo jak przeczytalam ze lezy w szpitalu......ale ok z nim???.:-(taki maluszek naprawde do schrupania...:tak:
Prawie 9 miesiecy.Ma bidulek juz trzeci raz zapalenie pluc.Mnie tez go szkoda , bo on w dodatku jest tak uroczy ze jak choruje, to nawet o tym nie wiesz, bo sie caly czas usmiecha.To dziecko nigdy nie placze.Jest zupelnie inny niz dzieciaki u nas w rodzinie.Ale jedno ma takie same,powalajace oczy.Ech moj dziadek przekazal nam urocze geny :-D
Dzień doberek :-D!!!! Miłej soboty i słonka życzę ;-)!!!!!!!!!!! Może później zacznie świecić...

.......watpie :baffled:

hej mamuśki:)jestem mamą 9-ciomiesięcznej Laury.mieszkamy w Limerick niedaleko centrum i szukamy towarzystwa do pogaduszek i długich spacerów.tata Laury pracuje a nasza wzajemna adoracja przestała nam już wystarczać.zajrzałam tutaj zachęcona przez ms.marple i liczę na owocną współpracę;-).bonia-my też właśnie wróciłyśmy ale chyba jeszcze się wybierzemy bo słońce nie schodzi z naszego limerickiego nieba

hej mamuśki:)jestem mamą 9-ciomiesięcznej Laury.mieszkamy w Limerick niedaleko centrum i szukamy towarzystwa do pogaduszek i długich spacerów.tata Laury pracuje a nasza wzajemna adoracja przestała nam już wystarczać.zajrzałam tutaj zachęcona przez ms.marple i liczę na owocną współpracę;-).bonia-my też właśnie wróciłyśmy ale chyba jeszcze się wybierzemy bo słońce nie schodzi z naszego limerickiego nieba

witaj drozdusia w naszym klubie mamuśkowym, jak widzisz w weekendy tutaj puchy wszystkie mamuśki zajmują się mężusiami:-D:-D ale od pn do pt jest z kim pogadać:tak:

dla oglądających nk zdradzę, że Laura do dziewczyna mojego Bąbla z ostatniego zdjęcia:tak: niezła laska co?:-D:-D

jak na razie mój Bąbel ma branie bo dookoła same laski ;-):-D:-D

olivco
szkoda, że się wyprowadzasz bo Bąbel miałby jeszcze jedną laskę z egzotyczną urodą:tak:
teraz czekamy na wieści z usg agi, czy to będzie konkurent dla Bąbla:confused:

a jednak :-D:-D:-D niedowiarki to jest irlandia:cool2:

my już po spacerku a tu taka cisza, że wy chyba jeszcze spacerujecie korzystając ze słoneczka
taaak spacerujemy miedzy lodowka a stolem :-D:-D:-D
Witaj wsrod nas ;-)

dzien doberek :)
ms.marple .....vera i jej facet chca zobaczyc tego twojego golfa bo im mowilam ze macie do sprzedania:)dzwonilam wczoraj ale mi sie ciagle poczta wlaczala:)jak cos to dryndne:)jesli jeszcze te auto masz:)...aaaa i napisz mi ile za niego:) na pywatnej oczywiscie wiadomosci:)

dobra:)
uciekam:)
bo gosci beda :) Srednia cirka 12 urodzinki dzis ma:)
papatki

reklama
witam
byłam dzisiaj w Limericku i sie okazało ze dzidzia jest większa, czyli starsza o około miesiąca:-)no i ze będzie SYNEK:-D i wazy 175g.( troche sie rozpedziłam z tymi cyferkami) :-pa moja waga stoi w miejscu
Aga sto lat dla córki

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry