martuana
Początkująca(y)
Cześć dziewczęta
) Witam Cię drozdusia
)) Miło że jest nas więcej
AGA STO LAT DLA POCIECHY;-) Moja imienniczko gratuluje syneczka widocznie Marty w tym roku mają szczęście na chłopaków Aga może zmienisz imie hihihi
A ja dzisiaj napawam się mężusiem;-)Nawet dzisiaj żeberka upiekł i tyyyyyyyyyyyyle sałatek dla swojej żonki narychtował
ależ ja mam dobrze ;-) musze się zastanowić czy aby napewno chcę urodzić czy może jeszcze poużywam sobie
A ja dzisiaj napawam się mężusiem;-)Nawet dzisiaj żeberka upiekł i tyyyyyyyyyyyyle sałatek dla swojej żonki narychtował
ależ ja mam dobrze ;-) musze się zastanowić czy aby napewno chcę urodzić czy może jeszcze poużywam sobie
mam już dość dzwigania i swojego stękania ja lubie być w pełni dyspozycyjna uwielbiam biegać i takie tam a teraz nawet do sklepu już mam problemy czuje się jak słonica:-(sypiam zle w dzień jestem zmęczona i wciąż bym ryczała
Mężuś mnie rozpieszcza i bez ciąży a ja się już czuje taka nieatrakcyjna bleeeeeeeeeeee
!!! A ja myślałam, że dziś cisza będzie, bo takie piękne słonko świeciło (i świeci dalej), że aż wstyd przed kompem siedzieć ;-)! My niedawno wróciliśmy dopiero do domku, taki szwędacz nam się włączył hehehehe, ale z dzisiejszych wojaży mam śluczną letnią kieckę (no, mi się podoba!!!) - mąż mi kupił
!!!!! MartaF - gratuluję i życzę żeby Wam się dzidzia zdrowo rozwijała