• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam Was ponownie moje Kochane Mamusie!!!!!! To ja Wasza Krycha ;-)... Wcale nie przekarmiam moich gości, ale serwuje posiłki o stałych porach i to raptem 3 na dzień, a to, że dojadają w fast food'ach to już nie moja wina :laugh2:!!! A zupełnie przez przypadek wpadliśmy na Camomile i Drozdusie i mogą Wam opowiedzieć jak Krzyś wygląda - DIETA NIE JEST MU POTRZEBAN :-p!!!! No dobra, znikam usypiać Pyzuchę, buziaki :-D

To fakt!! Kilka kg więcej wcale mu nie zaszkodzi:-D:-D:-D

oj dziewczynki, spociłam się dzisiaj na spacerku jak pies w chińskiej restauracji!! ale grzeje!!!!!!!!!! jupi!:-) zaraz chyba znowu wyjdziemy z Natalką, bo aż szkoda takiej pogody:-)

Ja bylam u kolezanki w ogrodzie i siedzialysmy sobie i pilysmy kawke a dzieciaki szalaly.Nawet nie wiedzilam ze sie spieklam tak na twarzy , dopiero teraz wieczorem wszystko wyszlo i wygladam mniej wiecej tak: :wściekła/y:
Ania ten pies w chinskiej restauracji mnie szalenie rozbawil hihih
Cytrus zostawilam ci widomosc na priva, a dopowiedzprzeczytam juz jutro bo spadam do lozeczka.

Martuś wybacz ale nie udło mi się wpaść, N.przybył z dużym opóźnieniem i chciał dobry obiadek bo głodny jak wilk, byłam pewna że po tym padnie ale nie, wtedy kiedy jestem pewna, ze on ekstremalnie zmęczony to on chce najwięcej rzeczy robić, normlnie o jakiś doping będę go podejrzewać. :cool: Domek przyszły oglądać dwie irlandki więc nie mówiłam nic o dziurawych oknach i mankamentach jakie ja odkryłam (bałam się że przyjdą polacy bo swojemu to od razu bym odradziła) Landlordka zadzwoniła, że dziewczyny zachwycone i ja przemiła:-p i biorą:) Może agencję własną założę skoro mi tak dobrze idzie:cool2: Ja dziś padam i szczęśliwa, ze jestem już w łóżeczku

reklama
o tak, żebyś wiedziała, i nawet wieczorkiem powierze jest inne, takie nasze, polskie:) A człowiek jak tak pospaceruje przy tej pogodzie to później się tak dobrze śpi...:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry