ms.marple
Zadomowiona(y)
ms.marple -co jutro robicie?
jedziemy do Kilkee

macie ochotę się przejechać?Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ms.marple -co jutro robicie?

macie ochotę się przejechać?Witam Was ponownie moje Kochane Mamusie!!!!!! To ja Wasza Krycha ;-)... Wcale nie przekarmiam moich gości, ale serwuje posiłki o stałych porach i to raptem 3 na dzień, a to, że dojadają w fast food'ach to już nie moja wina!!! A zupełnie przez przypadek wpadliśmy na Camomile i Drozdusie i mogą Wam opowiedzieć jak Krzyś wygląda - DIETA NIE JEST MU POTRZEBAN
!!!! No dobra, znikam usypiać Pyzuchę, buziaki
![]()

oj dziewczynki, spociłam się dzisiaj na spacerku jak pies w chińskiej restauracji!! ale grzeje!!!!!!!!!! jupi!:-) zaraz chyba znowu wyjdziemy z Natalką, bo aż szkoda takiej pogody:-)

Domek przyszły oglądać dwie irlandki więc nie mówiłam nic o dziurawych oknach i mankamentach jakie ja odkryłam (bałam się że przyjdą polacy bo swojemu to od razu bym odradziła) Landlordka zadzwoniła, że dziewczyny zachwycone i ja przemiła
i biorą
Ja dziś padam i szczęśliwa, ze jestem już w łóżeczku