• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

ech a tak swoja droga aine to szkoda ze tak daleko jestes....rafi tyle pracuje a ty biedna sama z Natalka.....tak to bys do mnie przyszla i bysmy razem se posiedzialy ......

no dobra
zmykam:)pa

Ano posiedziałybyśmy...ech, nawet mi nic nie mów:-(
A z tą jego pracą to jak z każdą inną, czasem jest luz, czasem zapierdziel-nie ma zmiłuj.Akurat teraz mają gorący okres.

reklama
dzień dobry
O tk tak dzis to tylko plażowanie i wycieczkowanie. :-)A moje słońce będzie spało cały dzień więc mi zostaje nasz ogródek:cool2:

dzień dobry wszystkim.w końcu udało mi się trochę pospać.Laura była dziś w nocy dla mamy łaskawsza niż zwykle.no i wybieramy się na wycieczkę.pogoda super więc grzech siedzieć w domku.miłego dnia laseczki

wdz tu ciszaaaaa!!!!!!!!!!!!! moja Malenka na balkoniku sobie smacznie spi..... i jak sie wyspi to pewnie gdzies na spacerek sie wywleczemy :) szkoda pogody na siedzenie w domu.....:tak:

dzień dobry
O tk tak dzis to tylko plażowanie i wycieczkowanie. :-)A moje słońce będzie spało cały dzień więc mi zostaje nasz ogródek:cool2:

Ja tam spedzilam milo dzien w odgrodku.Ja sie opalalam a dziecko kapalosie w baseniku.Nie msuialam nigdzie lazic inawet mi sie nie chcialo.I czuje sie fantastycznie.Nawet sie zastanawiam czy jutro niepowtorze tego tylko z mezem.I grilka sie rozpali.Nie ma jak to czas soedzony z rodzinka, a w ogrodku moze byc fajnie:-)

Hehe. Ja dziś miałam mieć piknik rodzinny a wyszedł nam spacer:-D Chodziliśmy całe pięć godzin i robiąc tylko jeden mały przystanek na nakarmienie gadułki:-D Nóg w tyłku nie czuję:-) A mały tak się rozgadał, że hej:-):tak:Ale co żęśmy widzieli... nie wiedziałam że sa tu takie plenery:tak:

reklama
my dzisiaj zaliczyliśmy Kilkee, dzieciaczki baraszkowały aż miło
cudny dzień :tak:
ale mi się spaliły ramiona ufff boli:baffled:
dobranoc babki
oby i jutro pogoda dopisała:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry