• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

Ja tam spedzilam milo dzien w odgrodku.Ja sie opalalam a dziecko kapalosie w baseniku.Nie msuialam nigdzie lazic inawet mi sie nie chcialo.I czuje sie fantastycznie.Nawet sie zastanawiam czy jutro niepowtorze tego tylko z mezem.I grilka sie rozpali.Nie ma jak to czas soedzony z rodzinka, a w ogrodku moze byc fajnie:-)
Gastone no może być fajnie ale jak przez ostatnie tygodnie, miesiące, niektórzy lata widzisz ciągle ten sam ogródek to dla mnie choćby miał złoty basen nie zastąpi jakiegoś wypadu w plener, w naturę lub do ludzi. Ja to chyba nie mam nic z domatorki:)

reklama
a my właśnie wróciliśmy z kilkee.cały dzionek nad oceanem.pogoda piękna i słoneczna.a jutro grill nad jeziorkiem.a tymczasem spadam nakarmić małą,wykąpać i spać.spokojnego wieczoru a potem nocki

my bylismy na klifach dziś czolo mi sie opalilo tak że mi sie marszczy i mam takie uczucie jakby brwi miały mi wylądować na plecach:P Krycha już śpi tzn wszyscy już śpią a mi się nudzi:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry