Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej DROZDUSIA. Jak tam Laura?? Śpi?? Bo Igorek padł od razu po butelce.W końcu mam wieczór dla siebie
![]()
a jeszcze jak po drodze takiego spacerkowania tu sie wdepnie na loda, do polskiego na pączka to już w ogóle raj, i nic więcej człowiekowi do szczęścia nie trzeba:-) My dziś z Natalią w Polskiej Galicji byłyśmy, pracuje tam najmilsza dziewczyna jaką znam ze wszystkich polskich sklepów.Więc i popaplać troszkę mozna;-)
Spróbuję przy następnej wizyciealbo drożdżówki z makiem i budyniem.mniam mniam.byłam dzisiaj:-)

Aga Ci powie co i jak-no praca, praca, praca....Nie moja oczywiście
No cóż, co ma wisieć, nie utonie...Aaaa, uśmiałAM SIĘ dziewczyny ostatnio z mojego Rafała
Aga słuchaj
NalaŁ sobie szklaneczkę whisky, za moment lezie po coś do kuchni-patrzę, a ten niesie drugiego drinka-ja nie lubię łiskacza, więc się pytam, dla kogo...A ten bez słowa-wznosi toast, stukają szklaneczki o siebie, i :"Na zdrowie Andrzejku, oby nam się, no to chlup!"

biedny chłopina nie ma towarzysza do picia