• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

myśl myśl, o 5-6 rano??Boże już Cię kocham za to że tego faceci nie muszą przechodzić postaram się wyspać za Ciebie:P kolorowych yyyyyyyy erosików tzn snów:P

reklama
dzień dobry mamuśki:-)- pięknie jest dzisiaj, tylko dzieciaczki wstaną to zmykamy na plaze, wczoraj byliśmy cały dzień w Lahinch[ bajka] choć plecki pieką.:-p ale to nic, jestem taka głodna słoneczka:-D . Dzisiaj męzol w domku to pewnie nakręce go do Galway. Wczoraj Max pierwszy raz oficjalnie przywitał ocean, nóżki zamoczył w wodzie bardzo mu się podobało. :-)

dzień doberek.jak minęła nocka?u mnie ciężko ale tym razem to nie zasługa Laury tylko przypieczonego ciała.no nic,dzisiaj poprawaka:-) trzeba korzystać żeby nie zostać bladziochem na lato.widzę że Krzysiek wkręcił się do towarzystwa-fajnie,będziemy miały rodzynka;-)
tymczasem uciekam,szykować paszę na grilla,miłego dzionka

Dzień dobry :-)!!! Kurczaki, zapomniałam na śmierć się wylogować a tu proszę :eek:... Nie spodziewałam się, że mojemu funflowi sie tu tak spodoba :-p!!! No nic, mamuśki, On z tym linkiem nie żartował, potwierdzam, skopiował go sobie i zapewne ozwie się jak do Polski już wróci :oo2:, hmm... Jedyny pozytyw, że już z mojego konta pisać nie będzie :laugh2:!!! Do wtorku jeszcze się tu może pojawić ;-)...

Pogoda cudna, spływamy po śniadanku do Bunratty tym razem poszwędać się troszkę :tak:... Miłego dnia życzymy i pozdrawiamy, buziaki :sorry:

dzien doberek:)

a my dzis do Portloise jedziemy do kolezanki w odwiedzinki:):):):)juz sie ciesze bo jej nie widzialam kilka miesiecy:):):)

milego dnia kochane......i tobie tez Rodzynku hehehhe

dzień dobry
miłego wypoczynku życzę
ależ słoneczko aż mi się avatarek zmienił;-)
a my z drozdusią i camomile zamierzamy pogrillować w Killaloe, możecie się dołączyć:tak::-D
no lecę jakąś sałatkę zamieszać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry