• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

witajcie z rana kobitki.Olivca miała rację-spało się wyśmienicie.mała zasnęła po 21 i obudziła się tylko na cycusia o 5 i pospała jeszcze do 8. i nawet już mnie tak nie piekło,a czerwień zbledła.znaczy się mogę opalać się dalej;-) będę miała okazję bo zaraz po śniadanku zmykam do ogrodu powalczyć z chwastami a potem może jeziorko...

reklama
Witam kobitki ;-)!!! Słonko piękne, ale my dziś nie wyjeżdżamy nigdzie - mamy "dzień techniczny", ale w domu też siedzieć nie będziemy :-p!!! Trzeba to moje wojsko gdzieś wyciągnąć i już nawet wiem gdzie hehehehe... Zmykam, bo Pyzunia się coś złości :eek:! Miłego poniedziałku życzę, do klikania, paaaaaaa :sorry:

my chyba pojedziemy do Kilkee, mój M ma chrapkę na nurkowanie w kałuży :-D:-D

aga wczoraj w killaloe było straaaaasznie gorąco weź kapelusz:-D:-D

no idę się pakować papatki
miłego leniuchowania

dzieki bozenko:)dlatego jedziemy wlasnie tam ze jak cos to blisko do domu bedzie:):):):)
no wlasnie sie zastanawiam czy nie bezpieczniej w domku bedzie:(kurcze.....

tak,chyba raczej zostaniemy w domku:) Andrzej mi gazebo w sobote rozlozyl wiec jak za goraco bedzie to sie tam schowam:)pojedziemy po cos dobrego do jedzonka i podworkowo bedzie:):):):)

Ostatnia edycja:
Aguś a z kapeluszem i dużym parasolem damy radę. N.jak się dowiedział, że do Killaloe jedziecie to wolne sobie wziął, tzn.na razie odsypia. A co wy na to jakbyśmy was zabrali tak po drugiej? Nie w tym uppale tylko jak już będzie przechodziło. Ja mam dużo kapeluszy to Ci wezmę:-)

Witam i zmykam.U nas dzisiaj znow podworkowo i znow grilowo.Domatorsko i swojsko.A nad oceanek pojade w tygodniu ,bedzie mniej ludzi.Ja z tych co nie lubia tlumow.

Witam sie dziewczynki w tan piekny poniedzialek My wczoraj bylismy na plazy w Youghal(Jol) dzieciaki mi sie tak wyszalaly maly to mi wogole z wody nie chcial wyjsc ja to sie strzaskalam jak rak i wszystko mnie piecze.
Sliczna pogoda jest naprawde trzeba kozystac puki mozna

reklama
olcia jak bedziecie jechac to zajedzcie:) ale my raczej chyba nie ruszymy sie z podworka:) goraco na maksa:):):):)zrobcie przystanek i wejdzcie do nas:) tylko od podworka bo my tam siedzimy i nie slyszymy dzwonka do drzwi:):):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry