Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ej babki u mnie w czwarteka mala ssie tylko strasznie jest leniwa i od razu usypia, ale najwazniejsze ze sie nauczyla... to nic ze musimy ja butla dokarmiac
![]()
Ja nie pozwalam i się nie zgadzam!!! Oj Krycha drogo zapłaci za to niewylogowywowanie się, proszę nam zostawić słonko, w Polsce i bez niego fajnie

ech... O słonko będę walczyć jak lwica, bo też uważam, że powinno nam świecić jak najdłużej!!!!!!! I faktycznie jutro żegnam już swoich gości i wracamy, mam nadzieję, że nie do - szarej rzeczywistości a przede wszystkim do Was mamusie
... oj nie, nie pojechaliśmy, bo nim moje kochanie wstało to do mnie wróciła choroba morska-już piąty dzień więc chyba mój szczęśliwy czas ciąży dobiega końca i znowu mam jak na początku. Pojechaliśmy więc do Agi, żeby byc na miejscu, ale w sumie to nie zamieniłabym tej wizytki na żaden inny wypad:-) Tylko że teraz jeszcze się ledwo ruszam, ale fajnie było bo tak międzynarodowo,tylu nas zmiksowaycholivca- byłaś nad jeziorkiem?