• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

A gdzie ty byłaś jak ciebie nie było?
Dziewczynki przeglądam zdjęcia i są fajniutkie, zaraz postaram sie pozmniejszać i porozsyłać, wezmę tez je na jutro do Marty:)
Koniecznie nasza Ty kochana pani fotograf:)))Zawsze to jakaś pamiątka:)Jutro musimy sobie zrobić zdjątko grupowe:tak:Będzie moja Madzia Ona nam porobi :tak:na pewno będzie fajniście:))

reklama
ja jutro bede z poslizgiem bo jednak system antywirusowy nie przepuszcza pani żadnych załączników i muszę osobiście zawieść:-( A teraz faktycznie pogoda nie bardzo...ciepły kocyk i chyba drzemka będzie bo oczka takie ciężkie...

o jeny ale tam huczy na dworze:eek:Brrrrrrrrrry na sama mysl robi mi sie zimno
EJ NO POGODA STRASZNA:wściekła/y:Aż strach z domciu nosek wystawić:no:a jeszcze nas wypad do siostry czeka:-)ale ti już z mężusiem autkiem także nie jest zle:)) OLEŃko ale mam nadzieje że mnie nie zawiedziesz :tak:raniutko pozałatwiasz sprawki a potem u Marci zagościsz!!!!!!

reklama
Gosiaku avon w czwartek jak zawsze... a ile kaski to Ci powiem jutro jak sie mam nadzieje spotkamy u Marty..... aaaa i jeszcze jedno zamowienie bede robic z tego katalogu jak ktoras cos bedzie jeszcze chciala to pisac to moje gg 10138084:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry