Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Hej. Ja dzisiaj po malych przebojach wlaczajac jazde karteka na sygnale z Ennis do Limerick...Po kontrolnej wizycie okazalo sie ze moja bratowa(35tc) ma wysokie cisnienie 180/120 wiec od razu szpital i nie chceli pozwolic nam jechac wlasnym autem...hm...przynajmniej sie karetka przejechalam...;-)dali jej tabletki na zbicie ale zbilo tylko do 150/100 i po jakims czasei znowu delikatnie zaczelo rosnac. Znowu dali jej lekarstawa na zbicie ale niewiem jaki wynik bo juz musialam wracac do domu. W sumie to przed chwila weszlam. Powiedzieli jeszcze ze dadza jej w razie czego zastrzyki ze sterydow na przyspieszenie rozwoju pluc u dziecka bo jak cisnienie nie zejdzie to beda musieli wywolac porod. Tylko teraz sie zastanawiam czy wywo;aja go naturalnie czy moze beda robic cesarke ?Co myslicie?
Gastone jak to wygladalo u ciebie?

wiem, smęcę-to przez pogodę:-)
Nie wiem, jak w Limerick, ale u nas fatalnie, pada, wieje i ponuro.
a w Polsce 25 stopni, buuuu...
...