reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
POLSKA PLAY GRoUP DLA DZIECI W WIEKU przedszkolnym (2-5lat) .W
soboty,godz 10-12 na Streatham. Londyn SW16 2 QB. W budynku LOWER
DUNRAVEN SCHOOL. Mount Nod Road. Oferujemy mile spedzony czas na
zabawach, grach,integracji i nauce. Przyjdz warto. info:
www.pssns.weebly.com tel.Joanna 07842677106

reklama
dziewczyny zapomnialam...moze ktoras skorzysta
potrzebowalam wywolac zdjecia..nie duzo...ale chcialam szybko
wybralam on line sklep BOOTS ..zarejestrowalam sie i..dostalam 40 zdjec za free a poza tym jak wywolujesz wiecej jak 200zdjec to licza po...0,05 za sztuke!!! szok...ja zaplacilam 8f za 223zdjecia + 3.99 wysylka i plus 6.99 photobook na 40zdjec...mysle ze to bardzo tanio
nie wiem czy tak maja zawsze ale super!!!
zamowilam dzisiaj popoludniu a wieczorem dostalam maila, ze powiadamiaja mnie, ze juz moje zamowienie zrealizowano i wyslano!!! zdjecia powinnam dostac jutro

hejka
my juz wreszcie rozpakowani, przenosilam tydzien i ruszylo sie dopiero po masazu szyjki... porod wspominam super, pierwszy mialam tragiczny, jesli chodzi o opieke i podejscie poloznej, kiedys wam pisalam. teraz w homerton hospital- porownanie jak niebo i pieklo. cudnie bylo. chociaz porod bardzo ciezki i o maly wlos nie zakonczony cc. rodzilam bez znieczulenia, caly porod w basenie i maly urodzilby sie do wody, gdyby nie jego zle ulozenie. polozne, opieka, warunki... super :)
kinga, mala sliczna, i jaka juz duza :)
coffee twoje malenstwo tez slodkie :)
zaraz sie pochwale moim kawalerem :))

oto moje drugie szczescie- Vincent Alexander :-)

PB058709.jpg

PB058717.jpg

PB068728.jpg

bracia :-)

PB078742.jpg

PB078751.jpg

Witajcie dziewczyny :-), mam na imie Nina i jestem mama 8 miesiecznej Zary. To moj pierwszy dzien na forum :zawstydzona/y:.

cześć dziewczyny!Jestem nowa na forum:)Mam kilka pytań.Jestem w 5 tygodniu ciąży:-).Byłam dziś na wizycie u GP...i miałam nadzieję że skieruje mnie do ginka albo na usg...a tu kicha...powiedział że mam czekać na list z przychodni przyszpitalnej w sprawie usg (bedzie to około 11-12 tygodnia ciąży)!!!A ja nie chcę czekać tak długo...chciałabym być pewna że "fasolka" rośnie...
Czy możecie mi polecić jakiegoś polskiego "sprawdzonego" ginekologa w Londynie, i jeśli wiecie ile mniej więcej kosztują takie prywatne wizyty...bardzo proszę o pomoc:)
acha...jeszce coś...na 12 grudnia mam bilet do Polski.Będzie to około 11-12 tydzien ciąży...czy latałyście w tym czasie samolotem...bo czytałam na forum że jedni nie mają przeciwwskazań a inni znów odradzają loty w tym czasie...

Droga mychaaa do 8 tygodnia ciazy z racji wykonywanego zawodu latalam 5 razy w tygodniu, zwykle 4 loty dziennie. Pozniej tez, srednio raz na 2 miesiace bylam w Polsce. Jezeli ciaza przebiega prawidlowo, nie ma przeciwskazan.
Zycze udanego lotu!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.