Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej Wierka :-)
Ja dziś pobiłam rekord ze spaniem muszę z tym zakończyć tylko to nie takie łatwe... Chyba przemęczenie pogodą mnie tak kusi zostać pod kołderką i spać na ile mały zezwala;-)
Mój synuś coś ostatnio grzeczniutki ciekawe jak długo
Hej olusia u nas spoko,chłopcy zdrowi odpukać,wiec i humor dopisuje:-) Pogoda dziś sie pięknie i słonecznie zapowiadała a teraz szaro się zrobiło i kropi buuuu ja chce wiosnę!!!!
Tak szybko mu minęło teraz spokój i oby tak było. Jedynie to ta egzema mnie wykańcza którą ma.
Pogoda super była tylko gdyby nie ta wichura. Ale chyba znów idzie zimnica brrrrr:-(
olusia a jak to wygląda?? Moja znajoma mówiła,ze GP jej kiedyś przepisała taki super środek na to,bo jej córa miała,zapytam ja we wtorek o nazwę jak chcesz.
Takie plamy zaczerwienienia na skórze i szorstkie to w sumie jest. Jak możesz to zapytaj bo GP mi nic nie daje na to tylko ja zażyczyłam sobie to oliatum bo wcześniej dawał jakieś śmieszne kremy które kompletnie nie pomagały.Teraz i tak ma lepiej jak na początku.