• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Super!!!

to mamy juz niezla bygade - mam nadzieje ze pierozkow nie zabraknie ;)

Evoska+fasolka
Maxin+Natalka
Beata+Tomek
Maja33+fasolka
Lwica+Olivierek
Magda+Oliwia

reklama
Evoska+fasolka
Maxin+Natalka
Beata+Tomek
Maja33+fasolka
Lwica+Olivierek
Magda+Oliwia
Martuska+Alek

No wiec ja tez sie pisze. Przemyslalam sprawe i jade!!!
Dla mnie rzeczywiscie bylaby dobra godzina gdzies tak 12:30 13:00
O 13-stej musze ALkowi zupe dac, ktora to wezme ze soba. Moze beda mieli mikrofale to mu przygrzeje ::) Jak nie to zimna zje 8)

Tylko ja mam ogromna prosbe :P dziewczyny, ktora bedzie na tyle uprzejma, zeby umowic sie ze mna na stacji metra Hmmersmith??? Dla mnie tamte strony sa naprawde obce i niemam pojecia gdzie to spotkanie konkretnie. No i nie ukrywam, ze byloby mi razniej jak bym sie spotkala z ktoras z Was ::) :P

Jesli bedzie ktoras chetna, to mozemy sie wymienic numerami telefonow na priva.

ja tez baardzo chetnie poznam was dziewczyny i chcialabym stawic sie na spotkanie. nie wiem jednak jak to wyjdzie bo nam tez troche daleko z plnocno wschodniego londynu to musialabym chyba metrem jechac a w sumie wolalabym Maji zaoszczedzic tej "przyjemnosci". (brr ja tez nie lubie metra) jesli tylko moj maz bedzie mogl nas podzucic samochodem to sie piszemy.
a gdzie ma sie odbyc spotkanko, bo nie doczytalam chyba? :)

Hejka

Mam ogromna prosbe do kazdej z Was i z osobna - o zmiane daty spotkania,
w ta srode tato Simone ma 70te urodziny i zaprosil cala rodzine na sobote o 11.00
dowiedzialam sie o tym wczoraj i .....:((

jesli odpowiada Wam niedziela 30tego(POSK otwarty?) albo nastepna sobota 6 maja

wybaczcie za zamieszanie

jesl zmiana planu nie wchodzi w gre - to trudno  :(

ps. Malvinka - spotkanie ma sie odbyc w POSKu o 13.00 - data? jeszcze debatujemy zaproponowana zmiane:)

pozdrowka

Ja niestety w niedziele nie dam rady,z mezem mamy I ROCZNICE SLUBU ;D ,a nastepny tydzien to juz na pewno odpuszcze sobie,bo wiecie maluszek moze w kazym momencie nas zaskoczyc.Zreszta i tak sie zastanwiam nad ta sobota,po wekendzie troche sie boje jechac metrem taki kawal DROGI.Ale osczywiscie nastepne spotkanie jak bedzie to na 100 przyjade ;D

Dziekuje Maja ze sie zaoferowalas z pomoca :)

Ja w niedziele tez nie dam rady, bo to jedyny dzien kiedy Slawek ma wolne i spedzamy niedzielke razem. Moze byc ewentualnie przyszla sobota, no ale Maxin nie zobacze? :(

Niech sie wypowie wiecej dziewczyn jeszcze moze.

odwoluje to to bez sensu - xbedne zamieszanie i tyle
bardzo chetnie bym Was wszystkie zobaczyla - tym bardziej ze bylam
motorem tego spotkania - nie chce robic przykrosci 70 latkowi
ktory chce spedzic 1 dzien w roku z rodzina -
mam nadzieje ze zobaczymy sie wszystkie na nastepnym spotkaniu
oststnie doswiadczenia ucza mnie cierpliwosci hmmmmmm
;)

reklama
ja dopasuję się do każdej daty mi wszystko pasuje więc dziewczyny wybierajcie datę i godz

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry