• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiadomosc z ostatniej chwili- bardzo smutna dla mnie, bo strasznie sie napalilam na to spotkanie, a teraz wlasnie sie dowiedzialam, ze babcia Josha kupila sobie bilet z Dublina i bedzie u nas jutro, bo sie za wnuczkiem stesknila. No i przyjezdza tylko na weekend, wiec nici z mojego spotkania z Wami :-(. Taka niespodzianke nam spraila babunia. Bardzo mi przykro, ale nastepnym razem mam nadzieje, ze nic mi nie wyskoczy tak nagle!!! No i musze sie wypisac z tej listy... BUUU ;-(

reklama
pisze sie na jutrzejsze spotkanko( no chyba ze sie zgubie i nie trafie), maxim dobrze wytlumaczyla jak dojechac wiec powinno byc ok

mam nadzieje ze nic sie nie zmienilo i jutro godzina 13 jest aktualna

do jutra ;D ;D ;D

szkoda Anya ,ze nie zobaczymy twoje slicznej buzki w srod nas,ale bedzie jeszcze okazja aby sie poznac na zywo ;D
Dorcia ,Tamarunia fajowo,ze bedziecie ;)
DO JUTRA DZIEWCZYNY
;D ;D ;D

i po spotkaniu!!!!Bylo naprawde sympatycznie i jak tylko bede mogla, to sie pisze na nastepne, WARTO!!!!!!

A zdjecia???? :( ;) :laugh:
Ja chce was choc na zdjeciach poogladac. Oj kiedy mi bedzie dane dolwec sie na spotaknie az z Croydon ::)

Czesc Kochane Kobietki

SPOTKANIE - w LONDON - 29/30 KWIECIEN 2006 albo 1 MAJA 2006

miejsce spotkanie do omowienia

prosba do wszystkich - aby sprawnie dopisywac sie na liste, skopiuj poprzednia i dopisz sie na koncu
i tak w kolko, kto nowy sie bedzie dopisywyal kopiuje liste poprzednika tak aby aktualna byla zawsze na oststniejwiadomosci

komentarze mile widziane:))

pozdrowka

kopiuj ponizej:
LISTA:
Evoska + fasolka (2wjednym)

aparatka z ciebie,ile sie usmieje jak cie czytam,super ;D ;D ;D
Ja na razie pisze sie na spotkanie,milo bedzie znowu poplotkowac i zobaczyc wasze twarzyczki i poznac nowe.Mam nadziej,ze nie zaczne rodzic podczas spotkania,hihihi.Ja na rzei pisze sie ;)

LISTA:
Evoska + fasolka (2wjednym)
Maxin78 + Natalka(jeszcze w brzuszku)

heheh 29kwietnia to ja bede na salonach szpitala:):):)heheh, ale chetnie sie spotkam nastepnym razem!!!!juz z mala:):):):), pierozki w kawiarni zjem, serniczka przy okazji:):):hehe,

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry