reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mala_mi super że jedziesz, jasne że możesz do nas dołączyć, będzie weselej :-). Zapisałam sobie Twój numer tel. Jak tylko omówimy z Dorcią o której na stacji zaraz dam Ci znać :tak:

reklama
hej laskeczki fajnie spotkanie jutro,my niestety nie damy rade bo pracujemy od 13.00:-( bardzo nam przykro kolejne pogaduszki nas omina buuu....

bwacie sie dobrze:-)

ja proponuje nastepne spotkanie zrobi w tym miejscu,trzeba jednka zamowic wczesniej miejsce bo jest tloczno,ale super knajpka:tak::-)
mozemy posiedziec tam troche,a potem np wyjsc na spacer po okolicy:baffled:co myslicie,jeszcze jak pogoda by dopisala bylo by swietnie:-)

a to link
Welcome to The Rainforest Cafe - Retail

:-)mamuska-jasne ze sie umawiamy:-) ze stratword do holland park jedzie sie 30min. wiec mysle ze 9.50-10.00 bedzie ok. jak bede dojezdzac to zadzwonie do ciebie:tak:

mala mi-fajnie bedzie cie poznac:tak:widzimy sie na stratword

kama-zdrowka zycze,moze jednak dasz rade:blink:

anetka-biedny pati,napewno wszystko bedzie ok,kurcze ale z niego juz duzy facet juz 2 latka konczy wow:szok:

maxin-szkoda ze was nie bedzie,co do restauracji to swietne miejsce,ale szczerze watpie ze moja diablica tam spokojnie posiedzi:sorry2:

olis-mam nadzieje ze bedziecie:-)

anulka-odezwij sie kobietko:wściekła/y:;-):-D

To ja bede czekać ok 9.50 na Stratford tylko gdzie dokładnie ????

czolem dziewczyny
nie wiem czy bedziemy, dlatego siedze cicho i sie nie odzywam, zobacze co jutro ranek pokarze, milego wieczora

Mamuska, Doris napiszcie proszę w którym miejscu na Stratford mamy sie spotkać ?? Domyslam sie ze na stacji, ale gdzie dokładnie ????

reklama
mala mi- ja bede juz na peronie czekac bo inaczej moge zbladzic:baffled::-D

anulka-ranek zapowiada sie ladnie:evil::ninja2::laugh2:

katarzyna_s-bedziecie prawda:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.