reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie mamuśki,
Kiedy organizujecie następne spotkanie? Chętnie dołączę, siedze w domu z Agatką więc mam czas, chęci też :-) Będę tu zaglądać, wiec jakby co to ja się piszę na spotkanie.
Pozdrawiam

reklama
czesc mamuski:-)

moze jakies spotkanko zorganizujemy w tym tygodniu? znajda sie chetne?

Ja bym sie pisala,choc lepiej w przyszlym tygodniu by mi chyba pasowalo,tj 25-29.02.......,bo teraz M na ma na popo zmiane i raczej caly czas Nikusi rano poswieca bo jak wraca to Ona juz spi.A i tak od rana maja tylko jakies 4 godzinki razem czasu....

katarzyna_s- zaproponowalam przyszly tydzien bo akurat patryk ma wolne:-pi wtedy nie mam problemu z odebraniem go ze szkoly, ale swietnie rozumiem ze nie kazdemu moze pasowac i jakby co to date mozemy zmienic:tak:,no chyba ze sie zdecydujesz:-)
ciekawe czy ktos jeszcze bedzie chetny?

buziaki dla Niki:happy:

Dorcia- a to skoro tak sie sprawy maja to spox!:-):-):-)W takim razie ja tez sie pisze na ten tydzien!M pogra sobie na kompie w te swoje strzelanki :-D:-D
dzieki za buziaczki:tak::-)my tez przesylamy dla Lucy slicznotki i Patryczka!!!!

katarzyna_s-:-D:-D:-Dwielkie dzieki,a M pewnie sie ucieszy ,ze komp tylko dla niego:-)
Cos reszta sie nie odzywa,mam nadzieje ze tu zajrza,mi kazdy dzien pasuje,a miejsce im blizej tym lepiej:-):-)(wiem ,wiem niemozliwe,ode mnie zawsze daleko):-D:-D:-D

podczytuje podczytuje i pisze:))
my tez chetni na spotkanko w nastepnym tygodniu u nas za duzo spraw jedynie sroda by pasowala co wy na to????

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.