reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hejo
dzieki za troske laski,jestescie mile.
Ja wciaz mam dylemat.Natalcia cala noc tak starsznie kaszlala.Dzis zrobie sok z cebuli moze lepiej pomoze niz,flegamina,no i uzywamy kropli do noska,pomagaja,ale wciaz karat ma.
Mamy dzis isc do pracy,ale niewiem czy to dobry pomysl,jeszcze dzis tak zimno i pada,niechce ja zaziebic.Wczoraj goraczki nie bylo ,ale dzis wrocila:-(
Mysle jednak jutro odpuscimy sobie spotkanie,niechce ja narazac i inne dzieci.
Ostatnio cos nie mam szczescia do spotkan

no nic mam nadzieje,ze niebawem zorganizujemy nastepne.

bawcie sie dobrze kochane:tak:

W nocy Lucy troche kaslala,w dzien jak narazie nic nie slychac niema kataru ani goraczki i mam nadzieje ze gorzej nie bedzie.Jak narazie trzymam sie planu i jutro wybieram na spotkanko,noc bedzie decydujaca:tak:i oby wszystko bylo oki.

maxim- szkoda ze cie nie bedzie,nastepnym razem juz ci nie darujemy:no:(hihi zartowalam) duzo zdrowka zycze:-)

mamuska-ty masz bliziutko na stratword,wiec jak juz wsiade w autobusu i zorietuje sie ze niema korka giganta to zadzwonie ,a wyruszam o 9:rofl2:,sprawdzalam ze jedzie sie 22minuty,wiec jak dotocze sie na 10 to i tak zdazymy na czas:-)(moze tak byc?)

katarzyna_s-tez mam nadzieje ze pogoda bedzie choc ciut mniej mokra niz dzisiaj hihi:laugh2::laugh2::laugh2:

Kobietki my jednak sie nie pojawimy. Po poludniu mamy nieoczekiwanego goscia z Menchesteru, takze musze porobic zakupy na obiadek i posprzatac conieco, zeby sie nie pozabijal na zabawkach ;-):-)
Bawcie sie dobrze, sprawdzcie to miejsce i napiszcie czy warto tam sie udac. No i mam nadzieje, ze szybciutko zorganizujemy nastepne spotkanko :tak:

Przepraszam ze nie dojachalam, ale LUCY w nocy znowu kaslala i wolalam nie ryzykowac.Mam nadzieje ze miejsce okaze sie super(i wkoncu nie tak daleko:-D/),zebysmy szybciutko mogly zorganizowac nastepne spotkanko.
Wybawcie sie i wygadajcie za mnie:-D:-D:-D i czekam na foteczki:tak:

widze,ze nie sama jestem;-)
juz myslalam,ze tylko ja mam pecha do ostatnich spotkani,
och te choroby
ZDROWKA DLA DZIECI
czekamy na relacjie i foteczki:-)

reklama
A wiec narazie krociutko,bo czas goni:baffled:ALE:
dzieki wieeeeeelkie za spotkanko dla MAMUSKII KAMY:tak::-):-):-):-)Bo w sumie tylko my w trojeczke dotarlysmy,niestety:-(Ale i tak super bylo sie spotkac i pogadac:tak::tak::tak:
Co do miejsca to NIE POLECAM!Malo miejsca,zero jakiejs kawiarenki i ogolnie malo zabawek i atrakcji:-(A foty pozniej wkleje jakos:blink:
DZIEKI WEIEEEEEEEEELKIE LASECZKI ZA SPOTKANKO!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.