- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
O rety!MAm nadzieje,ze Natalka troszku sie podkuruje....Nice pomoglo picie herbatki malinowej,kazdy sposob dobry;-)Probuje juz wszystkiego!Nacieranie mascia na noc i podstepnie raz dziennie daje Jej syropiku lyzeczke,tego z cebuli:-)Po wypiciu jednej lyzeczki juz jest nieufna do kazdej lyzeczki jaka sie znajduje w zasiegu Jej wzroku,niestety
No i syrop na kaszel a dzis ide po ta nowosc CALCOLD,bo podobno dobre jest
A! No i mokry recznik na noc na ramie lozeczka i olbas z drugiej strony
Bylysmy od soboty w domu tylko a dzis ruszymy na powietrze,bo musze do banku isc i po buty bo moje ukochane mi sie rozpruly
Ale idziemy z M to Nika bedzie caly czas na powietrzu i nie beda wchodzic do banku ani do sklepow,bo takie chodzenie raz na zewnatrz a raz w pomieszczeniu to najgorsze na zdrowko!
Trzymajcie sie chorowitki i zdrowiejcie
;-):-)

Bylysmy od soboty w domu tylko a dzis ruszymy na powietrze,bo musze do banku isc i po buty bo moje ukochane mi sie rozpruly

Trzymajcie sie chorowitki i zdrowiejcie

A
anulka99
Gość
Hej dziewczyny
Bardzo sie ciesze ze spotkania z Wami i mam tez od razu pytanie czy moge zabrac kumpele, jeszcze nie byla na takim spotkaniu.
Dla chorowitek moc zdrowych fluidkow przesylam.
Maxin na oczka sprobuj je zakrapiac kropelkami do oczu, ja probowalam takie z tesco bo olce ropialo i dawal po jednej kropelce i przeszlo co do kataru i kaszlu sprobuj moze syropek TIXYLIX COUGH&COLD- dostalam go w bootsie.
To co mowicie na Marble Arch o 10.30 w piatek 01.02

Pozdrowienia.
A Kama a co z Ania&Dominikiem tez beda??
Bardzo sie ciesze ze spotkania z Wami i mam tez od razu pytanie czy moge zabrac kumpele, jeszcze nie byla na takim spotkaniu.
Dla chorowitek moc zdrowych fluidkow przesylam.
Maxin na oczka sprobuj je zakrapiac kropelkami do oczu, ja probowalam takie z tesco bo olce ropialo i dawal po jednej kropelce i przeszlo co do kataru i kaszlu sprobuj moze syropek TIXYLIX COUGH&COLD- dostalam go w bootsie.
To co mowicie na Marble Arch o 10.30 w piatek 01.02

Pozdrowienia.
A Kama a co z Ania&Dominikiem tez beda??
Mamuśka79
Fanka BB :)
Dużo zdrówka dla wszystkich chorych.
Dziewczyny sprawdzałyście czy na pewno na tej stacji jest oki? Bo mam nadzieje że się nie pomyliłam.
pa
Dziewczyny sprawdzałyście czy na pewno na tej stacji jest oki? Bo mam nadzieje że się nie pomyliłam.
pa
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Mamuska - Marble Arch jest ok;-)
Anulka - ja chyba tez zabiore kolezanke z coreczka;-)Im Nas wiecej tym weselej
Anulka - ja chyba tez zabiore kolezanke z coreczka;-)Im Nas wiecej tym weselej

Mamuśka79
Katarzyna_s dzięki, a i ja będę miała z dwie koleżanki które chcą jechać, jeżeli nic się u nich nie zmieni to jedna będzie z 3letnim synkiem a druga 5-6 m-czną córeczką.
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Super!Grono Nam sie powieksza:-):-):-):-)
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Okazalo sie,ze moj M ma wolny piatek i Go namawiam,zeby sie zabral z Nami,bo kocha (czasami wydaje mi sie ze bardziej chyba niz malutka)przebywac w takich miejscach....No i szalec z Nika,ale stwierdzil,ze jak sie baby dobiora to gadaja tylko o ....okresie i tamponach ....

Reety!Faceci czasami chyba maja zbyt bujna wyobraznie.....i zero pojecia o kobitkach

Reety!Faceci czasami chyba maja zbyt bujna wyobraznie.....i zero pojecia o kobitkach

Kama83
Ja niestety musze potwierdzic ze Daria nie da rady przyjechac bo nadal ma grype i nigdzie nie wychodzi.Jezeli chodzi o Anie z Dominikiem to da mi znac w czwartek czy napewno bedzie.Takze chorobsko ja zlapalo i tak biedna choruje juz od ponad tygodnia:-(.
reklama
D
dorcia
Gość

Dzisiaj Lucy jakas taka markotna,ale mam nadzieje ze nic jej nie bierze i nie zarazi sie od chorego J.

Fajna grupka sie zebrala,bedzie milusio

mamuska-jedziesz ze stratford?

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: