reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
u nas wciaz lipa,dzis doszedl katar,ktory cieknie z nosa i oczka:-(

och niewiem czy uda nam sie wyzdrowiec:-(

reklama
O rety!MAm nadzieje,ze Natalka troszku sie podkuruje....Nice pomoglo picie herbatki malinowej,kazdy sposob dobry;-)Probuje juz wszystkiego!Nacieranie mascia na noc i podstepnie raz dziennie daje Jej syropiku lyzeczke,tego z cebuli:-)Po wypiciu jednej lyzeczki juz jest nieufna do kazdej lyzeczki jaka sie znajduje w zasiegu Jej wzroku,niestety:-pNo i syrop na kaszel a dzis ide po ta nowosc CALCOLD,bo podobno dobre jest:tak:A! No i mokry recznik na noc na ramie lozeczka i olbas z drugiej strony:tak:
Bylysmy od soboty w domu tylko a dzis ruszymy na powietrze,bo musze do banku isc i po buty bo moje ukochane mi sie rozpruly:baffled:Ale idziemy z M to Nika bedzie caly czas na powietrzu i nie beda wchodzic do banku ani do sklepow,bo takie chodzenie raz na zewnatrz a raz w pomieszczeniu to najgorsze na zdrowko!
Trzymajcie sie chorowitki i zdrowiejcie :tak:;-):-)

Hej dziewczyny
Bardzo sie ciesze ze spotkania z Wami i mam tez od razu pytanie czy moge zabrac kumpele, jeszcze nie byla na takim spotkaniu.
Dla chorowitek moc zdrowych fluidkow przesylam.
Maxin na oczka sprobuj je zakrapiac kropelkami do oczu, ja probowalam takie z tesco bo olce ropialo i dawal po jednej kropelce i przeszlo co do kataru i kaszlu sprobuj moze syropek TIXYLIX COUGH&COLD- dostalam go w bootsie.
To co mowicie na Marble Arch o 10.30 w piatek 01.02:confused::confused:
Pozdrowienia.
A Kama a co z Ania&Dominikiem tez beda??

Katarzyna_s dzięki, a i ja będę miała z dwie koleżanki które chcą jechać, jeżeli nic się u nich nie zmieni to jedna będzie z 3letnim synkiem a druga 5-6 m-czną córeczką.

Okazalo sie,ze moj M ma wolny piatek i Go namawiam,zeby sie zabral z Nami,bo kocha (czasami wydaje mi sie ze bardziej chyba niz malutka)przebywac w takich miejscach....No i szalec z Nika,ale stwierdzil,ze jak sie baby dobiora to gadaja tylko o ....okresie i tamponach ....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Reety!Faceci czasami chyba maja zbyt bujna wyobraznie.....i zero pojecia o kobitkach:zawstydzona/y:

Ja niestety musze potwierdzic ze Daria nie da rady przyjechac bo nadal ma grype i nigdzie nie wychodzi.Jezeli chodzi o Anie z Dominikiem to da mi znac w czwartek czy napewno bedzie.Takze chorobsko ja zlapalo i tak biedna choruje juz od ponad tygodnia:-(.

reklama
:tak:Zycze zdrowka wszystkim chorowitkom:tak:

Dzisiaj Lucy jakas taka markotna,ale mam nadzieje ze nic jej nie bierze i nie zarazi sie od chorego J. :no: zapobiegawczo dostala calpol i jutro zobaczymy;-)

Fajna grupka sie zebrala,bedzie milusio:tak:juz sie doczekac nie moge:-)

mamuska-jedziesz ze stratford?:happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.