reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
puk puk !!!
to ja czy mnie ktos pamieta-przyznaje sie nie pisze bo czasu brak:)) i tyle sie dzieje
super ze macie spotkanko i chetnie bym sie z wami spotkala ale wyjezdzamy do polski:(((
mam nadzieje ze powtorka bedzie wkrotce i juz sie pisze!!!!!!!!!
pozdrawiam

reklama
bedzie nas troche,ale wciaz miejsca nie mamy.......moze spotkamy sie kolo nas na polnocy???

na Wood Green jest supcio playcenter Anetka wie o ktorym mowie,Jak myslicie?

A nie znacie jakiegos playcentre blizej centrum?np w okolicy holborn albo cos...Bo ja do wood green mam ok1.5h metrem:-:)baffled:szukam caly czas na necie czegos fajnego,ale jesli chcecie na wood green to spoko.ja tam chce sie z wami spotkac:-):tak:

Maxin ma racje na Woodgreen jest fajne playcentre, wlasnie pare dni temu bylismy tam z Patim. Wyszalal sie za wszystkie czasy, a najbardziej mu sie podobaly wspinaczki dla wiekszych dzieci i zjazd z nami po mega zjezdzalni :tak::-)
No ale rzeczywiscie dla nas jest bliziutko, a reszta jak uwaza???
Kolezanka powiedziala mi, ze w Seymour Place jest Jungle Play Area, tez wlasnie takie pileczki, wspinaczki i zjezdzalnie dla dzieci, ale ciezko mi powiedziec jak tam jest bo nigdy nie bylam w tym miejscu :no: Tu jest link z opiska i mapa gdzie to jest (w sumie samo centrum Londynu), a na stronie 7 znajdziecie info o Kids Jungle
http://www3.westminster.gov.uk/docstores/publications_store/siteinfoseymour.pdf
No i co myslicie???

Ja wolalabym to,ktore Anetki kolezanka polecala,ze wzgledu na dojazd....Jak sadzi reszta dziewczyn?Kurcze,nikt juz sie nie dopisuje?:-(
Tak wogole to my walczymy z chorobskiem wiec nie wiem jak to bedzie ze spotkankiem...Mam nadzieje,ze sie jakos wykurujemy.........

Jesli bedzie mial mi kto Patryka odebrac ze szkoly i nic nieoczekiwanego sie nie wydarzy to melduje sie z Lucy na spotkanku, a i tez jestem za wyprobowaniem nowego miejsca:-)

katarzyna_s--walczcie ,walczcie z tym chorobskiem bo milo by bylo was znowu zobaczyc:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.