reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dsc00227babyboomoq4.jpg

dsc00247babyboomrw4.jpg

dsc00248babyboompr3.jpg

dsc00221babyboomjk9.jpg

Milej nocki zycze;-)

reklama
Super spedzony czas dziewczyny! Co do spotkan w najblizszym czasie ja odpadam. Zastepstwo za kolezanke juz mi okraja wolny czas do zera i jeszcze musze wyrobic sie badaniami i wizyta u lekarza przed swietami...

mi tez pasuje 01.02.
Moze znacie jakis fajny klub lub playcentre dla dzieciaczkow w poblizu centrum, zeby kazdy mial blisko??? Moj maly musi miec wybieg, hehe :-D ciezko go juz teraz na miejscu utrzymac :happy2:

reklama
Witam was mamusie
jestem Magda i jak narazie mieszkam ze swoja rodzinka w Polsce.Mam meza i dwoje dzieciaczkow.Myslimy o wyjezdzie za granice (Londyn),chodzi o to zeby maz wyjechal najpierw znalazl prace,i jakies mieszkanko i gdzies po pol roku albo troche dluzej zebym ja z dziecmi dolaczyla do niego.Wiec chcialabym zebyscie napisaly mi jak wyglada zycie w Londynie,czy latwo znlezc prace(jezyk ang.zna w stopniu podstawowym)uczy sie,fach ma w budowlance jest po szkole sredniej budowlanej.Chodzi mi czy zycie jest tam drogie?czy z jednej pensji da sie przezyc w 4 osoby i oplacic mieszkanie?Czy sa jakies zasilki na dzieci?czy 5 latka kfalfikuje sie juz do szkoly czy jeszcze do przedszk?no i wogole prosze o wszystkie potrzebne rady.No i gdzie przedewszystkim szukac dobrej pracy zeby nie trafic na oszustow?
Pozdrawiam was serdecznie i z gory dziekuje za odpowiedzi.Buziaczki dla waszych slodkich pociech.Pa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.